Naslovnica Vijesti Crna kronika

Liječnica ubijena nožem u leđa, nema tragova borbe

Susjedi nisu čuli ništa niti su primijetili sumnjivca u zgradi u kojoj se stanovi ljeti iznajmljuju. Tijelo je pronašao bivši muž ubijene
07. kolovoza 2018. u 20:13 3 komentara 3059 prikaza
zgrada u kojoj je ubijena žena
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell

Policija još nikog nije privela niti ima sumnjivca za ubojstvo 61-godišnje liječnice A. B. u ponedjeljak u Trogiru. Njezino tijelo pronađeno je u stanu u njezinu vlasništvu u Trogiru koji je pripremala za smjenu turista. Ubijena je nožem u leđa, a imala je jednu ubodnu ranu.

policija Suprug prijavio smrt U stanu pronašli tijelo mrtve žene, sumnja se da je ubijena nožem

Neslužbeno doznajemo da je nož pronađen i poslan na vještačenje uz ostale tragove s očevida. Tijelo je odvezeno na obdukciju u splitski KBC.

Navodno u stanu nema tragova borbe, a na njemu su blindirana vrata. Na prvi pogled, u apartmanu ništa ne nedostaje. Pronašao ju je bivši muž kojemu su gosti koji su trebali ući u apartman javili da im ne odgovara na pozive pa ju je oko 13.45 sati otišao potražiti.

nizozemska policija Ubojica u bijegu Hrvat ubijen u Amsterdamu: Prišao mu s leđa i ispalio nekoliko hitaca u glavu

Susjedi nisu čuli ništa niti su primijetili sumnjivca u zgradi u kojoj se velik broj stanova ljeti iznajmljuje. Ubijena liječnica radila je u splitskim toplicama kao fizijatrica. Izvrsna liječnica, dobar čovjek, skromna, tiha i povučena, kažu susjedi.

Dobi.hr
BUDUĆNOST U VAŠEM DOMU
Juraj Križanić: „Danas svi mogu unaprijediti i automatizirati kućanstvo postepenom ugradnjom pametnih uređaja koji štede energiju, vrijeme i novac”