Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ubojstvo u Trogiru

Liječnica ubijena nožem u leđa, nema tragova borbe

zgrada u kojoj je ubijena žena
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
07.08.2018.
u 20:13

Susjedi nisu čuli ništa niti su primijetili sumnjivca u zgradi u kojoj se stanovi ljeti iznajmljuju. Tijelo je pronašao bivši muž ubijene

Policija još nikog nije privela niti ima sumnjivca za ubojstvo 61-godišnje liječnice A. B. u ponedjeljak u Trogiru. Njezino tijelo pronađeno je u stanu u njezinu vlasništvu u Trogiru koji je pripremala za smjenu turista. Ubijena je nožem u leđa, a imala je jednu ubodnu ranu.

Neslužbeno doznajemo da je nož pronađen i poslan na vještačenje uz ostale tragove s očevida. Tijelo je odvezeno na obdukciju u splitski KBC.

Navodno u stanu nema tragova borbe, a na njemu su blindirana vrata. Na prvi pogled, u apartmanu ništa ne nedostaje. Pronašao ju je bivši muž kojemu su gosti koji su trebali ući u apartman javili da im ne odgovara na pozive pa ju je oko 13.45 sati otišao potražiti.

Susjedi nisu čuli ništa niti su primijetili sumnjivca u zgradi u kojoj se velik broj stanova ljeti iznajmljuje. Ubijena liječnica radila je u splitskim toplicama kao fizijatrica. Izvrsna liječnica, dobar čovjek, skromna, tiha i povučena, kažu susjedi.

Ključne riječi

Komentara 3

DH
dalibor.hren
00:57 08.08.2018.

Možda nije dobit dijelila s bivšim?

Avatar patkovic
patkovic
20:25 08.08.2018.

policija neka pregleda složeni posjedovni list br 1349 k.o. slatine , lako moguće da bi doveo do počinitelja

MO
modovisisajteMaraschino
10:28 08.08.2018.

samo bliske osobe ubijaju nožem...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije