Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prešao u suprotan trak

U teškom sudaru poginuo djelatnik PNUSKOK-a

Mario Janičić
Dusko Marusic/PIXSELL
07.07.2017.
u 08:53

Muškarac je upravljao automobilom VW Golf iz smjera Buzeta prema Motovunu te je iz nepoznatog razloga prešao na suprotni kolnički trak i sudario se s vozilom koje mu je dolazilo u susret.

Mario Janičić (38) iz Novigrada, djelatnik pazinskog odjela PNUSKOK-a poginuo je u teškoj prometnoj nesreći na cesti kod Istarskih toplica u petak oko 1 sat. Policija nije potvrdila da se radi o Janičiću već o 38-godišnjem muškarcu, prenosi Glas Istre.

Prometna nesreća, prema policijskom izvješću, dogodila s kada je Janičić upravljao automobilom VW Golf pulskih oznaka iz smjera Buzeta prema Motovunu te je iz nepoznatog razloga prešao na suprotni kolnički trak i sudario se s vozilom koje mu je dolazilo u susret.

Naime, iz suprotnog smjera došla mu je Škoda Octavia zagrebačkih oznaka kojom je upravljao D. P. (39). U silovitom srazu Golf je djelomično završio izvan kolnika, a Škoda je ostala na svojem traku.

Glas Istre piše da je Janičić kao voditelj policijske akcije OSA javnosti predstavio zapljenu od oko 8,5 kilograma heroina i 80 kilograma smjese za miješanje s heroinom u rujnu prošle godine u Pazinu. Akcijom je s ceste maknuta veća količina droge, a iza rešetaka je završilo nekoliko osoba. Janičić je prije radio i u bujskoj policijskoj postaji. 

Komentara 7

DO
dopizdilomi
10:04 07.07.2017.

Prema "iscrpnim" vijestima ili mu je pozlilo ili su mu preko noći stručno "popravili" automobil.

Avatar Niškorist
Niškorist
12:16 07.07.2017.

Nikad se nezna

Avatar salko1951
salko1951
18:51 07.07.2017.

Prešao na krivu stranu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije