Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMETNA NESREĆA

Milijan Brkić se u centru Zagreba u Audiju sudario s tramvajem

Milijan Brkić
Davor Puklavec/PIXSELL
06.07.2017.
u 21:02

Potpredsjednik Hrvatskog sabora i zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić poslijepodne je sudjelovao je u prometnoj nesreći u središtu Zagreba

Potpredsjednik Hrvatskog sabora i zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić poslijepodne je sudjelovao je u prometnoj nesreći u središtu Zagreba, nakon koje je vozilom Hitne pomoći prevezen u zagrebačku  Bolnicu sestara milosrdnica.

Nekoliko novinskih portala, među kojima Zagreb. info dokumentirali su informaciju o nesreći fotografijama, na kojima se vidi oštećeni Audi A6 kojim je Brkić upravljao, i ZET-ov tramvaj broj 11 na raskrižju Ilice i Medulićeve ulice, u gradskom središtu.

 Zagrebačka policija Hini je potvrdila da je u 18,35 sati na raskrižju Ilice i Medulićeve došlo do sudara osobnog automobila i tramvaja, te da je u nesreći ozlijeđen 47-godišnji muškarac koji je potom prevezen u Bolnicu sestara milosrdnica.

 Policija ističe da je u tijeku očevid, o uzrocima i okolnostima nesreće.

Komentara 109

SO
Somelier
07:55 07.07.2017.

Kako bi lijepo bilo kada bi prilikom komentiranja vi djeca crvenih kmera imali samo malo ljudkosti. Zar stvarno mislite da ste vi i vaše Familije imuni na saobračajne nesreće i da to samo neke druge pogađa. Jadno društvo.

KI
kikac5
23:31 06.07.2017.

Brz oporavak !

KA
kacavenda
22:35 06.07.2017.

Brz oporavak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije