Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAVIČNA NESREĆA

U izravnom sudaru poginuo vozač: 'Bilo je pitanje vremena kad će se dogoditi tragedija'

Prometna nesreća - Karlovac
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
1/8
04.07.2017.
u 22:52

Do nesreće je navodno došlo zbog neprilagođene brzine.

U izravnom sudaru dvaju osobnih automobila u karlovačkom predgrađu Donja Jelsa oko 18,15 sati poginuo je vozač VW-a, dok se za život vozača BMW-a, koji je također iz tog naselja, bore liječnici u karlovačkoj bolnici.

Oba su automobila u sudaru potpuno uništena. Do nesreće je navodno došlo zbog neprilagođene brzine. Po pričama mještana Marko K. (24) vozio je brzinom od oko 140 kilometara na sat, ušao je u zavoj kojeg je zbog velike brzine presjekao, te udario u vozilo u suprotnom traku, odnosno u automobil kojim je upravljao Dražen Brozović (36) koji je od siline udarca na mjestu preminuo. Marko je zadobio teške ozljede, s nekoliko prijeloma i u Općoj je bolnici Karlovac.

Mještani tvrde da  svakodnevno brzina brojne vozače 'zanese' na tom dijelu cestu, pa su, osim vozača automobila, u svakodnevnoj opasnosti i brojni pješaci u naselju.

Česte nesreće na tom dijelu ceste

Na mjestu nesreće okupili su se i građani, a među njima i otac teško ozlijeđenog mladića koji je upozorio kako su na tom dijelu ceste nesreće česte i teške, da je taj dio preopterećen prometom, pa se tako nedavno i u blizini, kod škole dogodila prometna nesreća sa smrtnom posljedicom.  

Izrazio je žaljenje za poginulog muškarca, a za svoga sina je kazao kako je njegova supruga s njim u bolnici, jako je zabrinuta jer se još čekaju rezultati bolničkih pretraga. Mještanin koji živi u neposrednoj blizini mjesta nesreće izjavio je kako je na tom mjestu zavoj dosta blag, ali nepregledan i loše izveden jer "vuče" auto na suprotnu stranu kolnika.

Na tom mjestu, upozorio je, svi vozači "jednostavno sijeku zavoj, dogodi se pokoji sudar i samo je bilo pitanje vremena kad će se dogoditi tragedija".

Komentara 45

PI
Pilat
23:09 04.07.2017.

Otac tesko ozlijedjenog govori da su na tom dijelu ceste nesrece i krivi su oni koji su nagib u krivini pogresno napravili a nimalo nije odgovoran onaj koji vozi 140km/h pa ta brzina ni na autoputu nije dozvoljena.

DU
Deleted user
21:36 04.07.2017.

Opet cesta kriva....

Avatar megatronman
megatronman
23:56 04.07.2017.

tip ubije neduznog jer vozi 140 i cesta kriva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije