Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVICA VRDOLJAK

Strahovala sam za svoj život vozeći se u Uberu

UBER
Sanjin Strukic/Pixsell
03.07.2017.
u 20:27

Korisnica Ubera opisuje što se dogodilo u noći na nedjelju na Trgu žrtava fašizma kad je naručila prijevoz pomoću te aplikacije

Slavica Vrdoljak nakon 12-satnog radnog dana u noći na nedjelju naručila je pomoću aplikacije Uber prijevoz kako bi što prije došla kući. No taj put pretvorio se u pravu noćnu moru u kojoj je, kako nam je kazala, strahovala hoće li živa doći svojoj djeci. Mediji su odmah u nedjelju izvijestili o nesreći na zagrebačkom Trgu žrtava fašizma do koje je došlo jer se Mercedes kojim je upravljao 27-godišnji Oliver D. zabio u policijsko vozilo. U nesreći su uz Slavicu Vrdoljak ozlijeđeni još policajka i policajac.

Natučena rebra i prsni koš

Što se događalo u Mercedesu prije same nesreće, ispričala nam je Slavica Vrdoljak koja je natukla rebra i prsni koš i sad mora mirovati. Naručila je, kaže, prijevoz i kad je vozilo stiglo odmah je rekla vozaču da izgleda dosta mladoliko i u šali pitala ga ima li uopće vozačku dozvolu. On je kazao, priča Slavica Vrdoljak, da zbog mladolikog izgleda ima problema tražeći si curu. Prema njezinim riječima, komunikacija im je bila ležerna sve dok nisu došli do hotela Sheraton.

- Tad je pokušao promijeniti brzinu, no kvačilo mu je “zaružilo”, valjda ga nije do kraja stisnuo pa je proizvelo čudan zvuk. Pitala sam ga je li sve u redu, no on nije ništa odgovorio, samo je šutio. Vidjela sam da je izgubio kontrolu nad vozilom koje je zapelo za prometni stupić. Odmah sam ga zamolila da stane i rekla da želim izići van, no valjda me nije čuo, nije uopće reagirao na moje riječi – priča Slavica Vrdoljak. Kad su došli do Trga žrtava fašizma, nastavlja, Mercedes je išao iz lijevoga u desni vozni trak, što su primijetili i policajci koji su ga pokušali zaustaviti. No vozač Ubera je tad, kaže Slavica Vrdoljak, stisnuo gas i zabio se izravno u njih.

- Jedva sam čekala da dođem kući, a na kraju sam do pola pet ujutro bila na Hitnoj. Strahovala sam za vlastiti život. Tko bi mojoj djeci rekao da im je majka poginula? - još u šoku govori Slavica Vrdoljak. Ne zna, kaže, što se dogodilo Uberovu vozaču. Iz Ubera su s njom kontaktirali i prenijeli joj ispriku i pozdrav vozača, koji im je kazao da mu je tepih zapeo za kočnicu pa da zbog toga nije mogao kočiti. Ponudili su joj liječenje, kaže, u privatnoj poliklinici i psihološku pomoć.

Sad će ići pješice

- Ne treba meni psihološka pomoć, nego tom vozaču – ogorčena je Slavica Vrdoljak. Kaže da joj je ovo bio treći put da koristi Uberove usluge, no da joj je ujedno i posljednji. Radije će, dodaje, ići pješice.     

Komentara 114

Avatar raco
raco
20:54 03.07.2017.

I gle bas Uber. Kako prozirno.

DU
Deleted user
21:11 03.07.2017.

Jeftin spin, kom nitko pametan ne vjeruje.

SD
sdpesticid
21:02 03.07.2017.

uber ili taxi, nesreća je nesreća. ovaj će vjerovatno izgubiti licencu ubera a ostalo rješavati na sudu. sreća u nesreći da nitko nije poginuo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije