Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
utvrđuje se identitet

U Novom Vinodolskom pronađeni dijelovi kostura

Policija
Foto: Ilustracija/ Davor Puklavec/PIXSELL
26.03.2015.
u 16:40

Prema nekim tragovima i pronađenim predmetima pretpostavlja se da je riječ o kostima starije muške osobe koja je na ovom području nestala prije više od godinu dana

U srijedu poslijepodne policiji u Rijeci dojavljeno je o pronalasku ljudskih kostiju u Novom Vinodolskom. Dijelove kostura nepoznate osobe građanin je pronašao u blizini turističkog naselja.

Nakon obavljenog očevida na mjestu pronalaska kosti su odvezene u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

Prema nekim tragovima i pronađenim predmetima pretpostavlja se da je riječ o kostima starije muške osobe koja je na ovom području nestala prije više od godinu dana, no tek će se nakon DNK analize moći sa sigurnošću potvrditi identitet. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije