Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zimske radosti

U Bjelovaru 36 cm snijega: Dok odrasli čiste djeca uživaju u sanjkanju

Snijeg u Bjelovaru
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/6
25.01.2014.
u 13:59

Pod težinom snijega pucaju grane stabala u središnjem parku čime prijete prolaznicima

I Bjelovarčani su nakon neuobičajeno toplog prvog mjeseca zime dočekali prve snježne padaline, i to odmah obilnije jer je tijekom jučerašnjeg dana napadalo čak 36 centimetara snijega. Zbog toga su građani danas suočeni s teskoćama na temperaturi - 2 stupnja Celzijusa.

Međutim većina je s veseljem dočekala zimske radosti i dok su se djelatnici tvrtke Komunalac sa smješkom borili sa čišćenjem snijega na Gradskoj tržnici, a koji su tovarili u kolica i odvozili, u obližnjem parku na Trgu hrvatskih branitelja djeca su uživala u sanjkanju.

Nadalje, u središnjem parku na Trgu Eugena Kvaternika pod težinom snijega su pucale grane stabala, a čime su prijetile prolaznicima.

>> Snijeg padao i noćas, ali jutros nema teškoća u prometu

Ključne riječi

Komentara 1

NO
novkovka
08:48 26.01.2014.

prava zimska idila i zabava.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije