Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIMAO POZIVE

Trump razgovarao s dječakom: Vjeruješ li u Djeda Božićnjaka? To je u tvojim godinama malo na granici

Donald Trump
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
25.12.2018.
u 14:07

Američki predsjednik je u kasnijem razgovoru jednom dječaku rekao "čujemo se sutra".

Američki predsjednik Donald Trump za Božić je upitao sedmogodišnjeg dječaka vjeruje li i dalje u Djeda Božićnjaka, jer je to u njegovim godinama "malo na granici". 

"Ide li ti u školi? Što ćeš raditi za Božić?", upitao je američki čelnik sedmogodišnjeg Colemana putem telefona iz Bijele kuće. Na pozive je uz Trumpa odgovarala i prva dama Melanija. 

"Vjeruješ li i dalje u Djeda Božićnjaka? Jer je u sedmoj godini to malo na granici, jelda?", dodao je potom Trump, nasmijavši se na svoje pitanje. 

Američki predsjednik je u kasnijem razgovoru jednom dječaku rekao "čujemo se sutra".

Bijela kuća već desetljećima prima pozive od djece koja se pitaju gdje se u tom trenutku nalazi Djed Božićnjak. Tradicija je nastala kad je u pedesetim godinama prošlog stoljeća greška u novinskoj reklami dovela do toga da su djeca na privatni broj zvala vojnog časnika i ispitivali ga o lokaciji najpopularnijeg stanovnika Sjevernog pola.

On je tu grešku pretvorio u običaj, pa je NORAD - vojna organizacija SAD-a i Kanade za sigurnost zračnog prostora - omogućila djeci da se za Badnjak informiraju o tom važnom pitanju, uključivši u to i Bijelu kuću. 

Na sreću sedmogodišnjeg Colemana, NORAD na stranici noradsanta.org omogućava praćenje kretanja Djeda Božićnjaka.

Pogledajte i video: Dječak dobio najbolji poklon za Božić

Ključne riječi

Komentara 7

CV
cvetkovic
14:41 25.12.2018.

pitao ga je dali vjeruje u DJEDA MRAZA a ne u djeda bozicnjaka Okrecete ..a u vrijeme Bozic se klanjamo novorodjenome sinu bozjemu a NIKAKVOM DJEDU..

DU
Deleted user
22:31 25.12.2018.

Nema veze- djed mraz, sv.Nikola, santa claus ili susjed Štef.... da li vi vjerujete da ovaj matori prdonja može IŠTA UČINITI jedroj Slovenki?.....pa naravno da nemre... hahaha.... zato je zločest prema djetetu....

RO
Rosstin
22:04 25.12.2018.

Svaka buda moze biti vecernjakov reporter 😂😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije