Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U SMJERU ZAGREBA

Tragedija kod Vrbovca: Vlak udario automobil, dvije osobe poginule

Vozač i suvozač poginuli pod naletom vlaka na osobni automobil
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Hina
18.09.2017.
u 13:59

Automobil se, prema neslužbenim informacijama, nije zaustavio na pružnom prijelazu

Automobil u kojem su dvije osobe poginule prilikom sudara s vlakom, prema neslužbenim informacijama, nije se zaustavio na pružnom prijelazu kod Vrbovca unatoč zvučnim i svjetlosnim signalima.

Riječ je o prijelazu koji nema rampu, ali su dolazak vlaka dojavljivali svjetlosni i zvučni signali.

Prema pisanju medija, koji se pozivaju na tvrdnje očevidaca, vlak se pri punoj brzini zaletio u automobil koji se našao na pružnom prijelazu, a vatrogascima i Hitnoj pomoći je trebalo najmanje pola sata da stignu na mjesto događaja iako su ljudi bili zarobljeni u automobilu.

Nesreća s dvoje poginulih se, prema prvim policijskim podacima, dogodila oko 12,45 sati na pružnom prijelazu Novo Selo.

Više informacija o nesreći policija će objaviti nakon očevida koji je u tijeku.

Vozač i suvozač poginuli pod naletom vlaka na osobni automobil
1/6

 

Ključne riječi

Komentara 17

Avatar roker
roker
15:01 18.09.2017.

Vito. Ti imas dijagnozu. Liječi se

Avatar pretorijanac
pretorijanac
16:12 18.09.2017.

Predgrađe Vrbovca.........avatrogascima pola sata treba da stignu kako bi izvukli unestrećene ???? HEROJI se malo opustili izgleda.... :-(

DU
Deleted user
18:53 18.09.2017.

Prestanite s ne primjernim komentarima, pišu na drugom mjestu da su poginula braća 20 i 17 g. Netko će sahraniti dvoje djece, sramite se. Ma da je bilo tko poginuo, zar ste izgubili svaki osjećaj za suosjećanje i ljudskost. Njih ništa neće vratiti, pitam se da li vama koji pišete neumjesne komentare nakon izljeva svojih gluposti i frustracija lakše. Za neke probleme postoje stručne osobe i medikamenti koji pomažu, krenite prije nego što bude prekasno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije