Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLATIO I KAZNU

Grmoja: Napravio sam veliku glupost. Iskreno mi je žao

Nikola Grmoja
Ivo Cagalj/PIXSELL
15.09.2017.
u 09:02

Mostovac je pritom blokirao i drugi automobil pa vlasnik nije mogao izaći

Kada čovjek napravi pogrešku, trebao bi se ispričati, no to često nije slučaj. Pogotovo kada je u pitanju prometna kultura, bilo u vožnji, bilo kod parkiranja.

Automobili tako znaju biti parkirani na svim mogućim mjestima, a nerijetko se automobili ostave nasred ceste uz upaljena sva četiri žmigavca. Vlasnici se tada vrate u automobile i nastave voziti kao da se ništa nije dogodilo iako su pritom smetali svim sudionicima u prometu. Za to ih jednostavno nije briga i na ispriku i ne pomišljaju.

Mostovac Nikola Grmoja pokazao je kako se to radi. On je parkirao automobil na mjestu za invalide, za što je platio kaznu i ispričao se čovjeku koji nije mogao ući u svoj automobil. To mu nije bilo dovoljno pa se odlučio na javnu ispriku.

Večeras sam nakon petosatne vožnje iz Metkovića i gostovanja na Mreži TV žurio na sastanak Mosta u Draškovićevoj i napravio veliku glupost. Prebirući u mislima po točkama dnevnog reda sastanka i pripremi za sutrašnju sjednicu – uspio sam se parkirati ne opazivši pritom da se radi o mjestu za osobe s invaliditetom. Da stvar bude gora, parkirao sam preblizu drugog automobila pa me nepoznati gospodin čekao kako bih mu omogućio pristup automobilu.

Iako sam platio kaznu dvojici prometnih policajaca i nekoliko puta se ispričao gospodinu, želim to učiniti i javno. Osjećam se prilično loše jer po tko zna koji put pokazalo se da jurnjava može dovesti i do pogrešaka i pogrešnih postupaka.

Iskreno mi je žao.

Komentara 23

Avatar southman
southman
09:50 15.09.2017.

Meni se to ne može dogoditi, jer ja nemam od čega platiti kaznu pa moram dobro gledati gdje parkiram, za razliku od "gromovnika Grmoje" !

GU
Gustirna
09:35 15.09.2017.

Ma on je brifiran da ovo sve namjerno napravi jer ga dugo nije bilo po medijima....

CA
Catalonia
10:00 15.09.2017.

Hahahahahahahahahahaha.. Je bas je njemu zao.... Jeftin populistički potez serifa Grmoje.... Kako bi mu covjek povjerovao nakon recenice:"PREBIRUCI PO MISLIMA(da ga ne citiram dalje)"😂😂😂😂😂😂😂odmah vidis da njake,tako da glavati Grmoje ne rise. Zao je tebi jedino kaj vise nisi na vlasti....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije