Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAPALIO SE

Pripadnik 'zlatne mladeži' razbio skupocjeni Ferrari u centru Moskve i pobjegao

nesreća
Foto: Screenshot Youtube
1/2
18.10.2015.
u 08:51

Državna televizija objavila je da je vozač sin izraelskog poduzetnika Leva Levieva, ali to je demantirano

Mladi vozač čiji identitet još nije otkriven razbio je oko skupocjeni Ferrari u centru Moskve i pobjegao, prenosi RT

Prometne kamere pokazale su da je vozač u četvrtak navečer, vozeći i brzinom od 200 km/h, počeo raditi opasne manevre dok nije izgubio kontrolu nad vozilom i zabio se u dva vozila na mostu. Ferrari se odmah zapalio, ali kad su vatrogasci ugasili požar u autu nisu našli nikoga.

Svjedoci su rekli da je mladić pobjegao s mjesta događaja. RT piše da je vozač navodno odvezen u tjelohraniteljevom automobilu. Agencije su poslije objavili da se vozač nazali u jednoj od moskovskih bolnica. Rusko ministarstvo unutarnjih poslova objavilo je da je Ferrari registriran na jednu auto-kuću, čiji je predstavnik pak rekao da je Ferrari prije tjedan prodan uglednom poduzetniku te da se papiri još sređuju.

Prve informacije govorile su da je vozač 17-godišnjak, no kasnije informacije ukazale su na to da su vozač i obitelj lagali te da mladić zapravo ima 18 godina, a Ferrari je dobio upravo za 18. rođendan. Međutim, prema jednom anonimnom izvoru mladić je auto vozio još od 15. godine.

Državna televizija objavila je da je vozač Thomas Leviev, sin izraelskog poduzetnika Leva Levieva, poznatog i kao Kralj dijamanata. Međutim, predstavnik jedne od Levievih ruskih tvrtki to je demantirao rekavši kako nije imao ništa s nesrećom te da niti nema sina koji se zove Thomas.

>> Milevski u alkoholiziranom stanju razbio Ferrari

>> Hrvat probio dvije rampe i oštetio 15 automobila na autoputu u Srbiji

Komentara 5

ZN
zbog_neukih_VL_novinara
09:11 18.10.2015.

Ne bi li onda trebala biti "dijamantna mladež". Ovako sam pomislio da je riječ o mladim Esdepejcima Kukurikavcima.

OB
Objektivno...
10:02 18.10.2015.

Mene dijamanti prije asociraju na jednog našeg generala koji nije iz Zagroja a čiji dijamanti još uvijek nisu pronađeni... Ko što nije pronađeno ni 70.000 evra iz afere Baltazar

US
U sridu
10:49 18.10.2015.

N a sta je vecernji spao,"zlatna mladez'" ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije