Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policija potvrdila

Tajanstvena smrt: Prst iz Rijeke pripadao Luki Tomaševiću

tomasevic
Kristina Štedul Fabac/Pixsell
19.01.2011.
u 21:24

– DNK analizom otkriveno je da prst odgovara mladiću čije je tijelo pronađeno u kukuruzištu u Mekušanskom Polju nedaleko od Karlovca. O svemu je izviješteno i Županijsko državno odvjetništvo

Prst pronađen u Rijeci ipak je pripadao Luki Tomaševiću (21), koji je pronađen mrtav u automobilu u Karlovcu 27. listopada prošle godine, potvrdili su to i u karlovačkoj policiji.

– DNK analizom otkriveno je da prst odgovara mladiću čije je tijelo pronađeno u kukuruzištu u Mekušanskom Polju nedaleko od Karlovca. O svemu je izviješteno i Županijsko državno odvjetništvo – rekla je Tamara Grčić, glasnogovornica PU karlovačke.

Tako se misterij zašto si je dvadesetjednogodišnji student bez ikakve najave oduzeo život i koja je uloga prsta pronađenog u Rijeci još više produbio. Podsjetimo, nakon pronalaska automobila s tijelom mladog Tomaševića u kukuruzištu, blokiran je dio grada jer su se na prozorima nalazila upozorenja da se u automobilu nalazi plin sumporovodik koji je u posebnim uvjetima eksplozivan. Dva dana nakon tog događaja, u središtu Rijeke pronađen je dio prstenjaka, a tamošnja je policija tragala za "vlasnikom".

Kako je Luka bio student druge godine informatike i matematike u Rijeci, slučajevi su povezani. Sve je osnažila i vijest da ga je jedna žena, nakon objavljene slike u medijima, prepoznala kao mladića koji je dva dana prije smrti teturao s ozlijeđenim prstom pokraj autobusnog kolodvora u Rijeci.

Tada je glasnogovornica policije potvrdila da je mladićevo tijelo nađeno bez dijela jednog prsta te kako je obdukcija pokazala da na tijelu nisu nađeni tragovi nasilja.

Istraga će otkriti je li riječ o ubojstvu ili samoubojstvu studenta.

Komentara 2

LI
liliZG
12:25 21.01.2011.

.........prst u Rijeci, tjelo kod Karlovca.................????????????????????\'

LE
leptirica11
14:12 21.01.2011.

A ZAŠTO JAVNO ne priznati svi pa i nadležne institucije da već tridesetak godina kod nas egzistiraju razno razne sekte...i ukoliko se oči pred tim zatvaraju,ne želeći se širiti panika,dakle u najboljoj namjeri...mladost nam odlazi-misteriozno putevima koji barem zaslužuju biti istraženi...NItko NE ZASLUŽUJE preranu smrt,pa ni oni-\"samoubojice\"i zato što prije se sučiti sa činjenicama,krenuti tragovima,koji su ostavljeni,ubacivati se u njihove redove,itd.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije