Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
22. obljetnica "oluje"

Čestitamo Dan pobjede i domovinske zahvalnosti!

Zastava u Kninu
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
05.08.2017.
u 08:37

U Knin supristigli brojni građani, a među njima su i brojni hrvatski branitelji i ratni vojni invalidi koji su 1995. sudjelovali u "Oluji".

Dragi čitatelji Večernjeg lista, želimo vam sretan Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja!

Budnicom ulicama Knina počela je u subotu proslava Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja te 22. obljetnice vojno-redarstvene operacije "Oluja".

U Knin supristigli brojni građani, a među njima su i brojni hrvatski branitelji i ratni vojni invalidi koji su 1995. sudjelovali u "Oluji".

Zastava u Kninu
1/28

Komentara 45

DU
Deleted user
08:50 05.08.2017.

Sretan Vam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja susjedi!!! Pozdrav iz Dežele!

ŠT
ŠtoReći
09:16 05.08.2017.

Sretan Dan pobjede i domovinske zahvalnosti !

DU
Deleted user
08:52 05.08.2017.

Neka nam je vječna slobodna Hrvatska! Dokinimo podjele I gradimo zemlju onakvu o kojoj su sanjali oni koji su za nju dali svoje živote!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije