Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Duh Božića

Studenti lampicama naljutili susjede: 'Bio sam šokiran, uvrijedili su nas'

Božić
Foto: Getty
1/6
04.12.2018.
u 19:29

Drugi susjed vrckavih studenata smatra kako su zaslužili kaznu

Božić se bliži, a svakim danom vidimo sve više i više upaljenih lampica. Vidjeli su ih i stanovnici Erleigh Roada u engleskom Readingu, ali poželjeli su da ipak nisu morali vidjeti instalaciju na jednoj kući u kojoj navodno žive studenti s obližnjeg fakulteta.

Stephen Bailey-Todd, 53-godišnjak koji živi u blizini, bio je u "potpunoj nevjerici" kad je ugledao lampice u formi penisa dok je bio u šetnji.

"Iskreno, bio sam šokiran. Kada idete kući, jednostavno ne očekujete da ćete se suočiti s golemim penisom na zidu", rekao je Bailey - Todd čije riječi prenosi Reading Chronicle

"Svjetla su treperila i ne možete ne gledati u njih. Bio sam u potpunoj nevjerici. Znam da se mladi vole zabavljati, ali to je uvredljivo i pokazuje nedostatak poštovanja", dodao je. 

Drugi susjed 'vrckavih' studenata smatra kako su zaslužili kaznu.  

Galerija - Advent u Zagrebu

Božić Božić
1/37

"Nadam se da, ako su oni studenti, će biti prikladno kažnjeni od strane sveučilišta. Svakako trebaju odgovarati", rekao je te dodao kako 'to nije nešto što dijete treba gledati'.

>> Pogeldajte kako izgleda Advent na Rabu

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Apsalar
Apsalar
20:10 04.12.2018.

U njima je "duh" leftardizma... Nek dođu mazit poskoke.

Avatar Peterančan
Peterančan
19:40 04.12.2018.

Da to nisu studenti koje je Merkelica dovukla u Europu, pa joj zahvaljuju?

DU
Deleted user
16:36 05.12.2018.

Popularno obožavanje Dioniza, grčkog boga vina. Njegovi su se obožavatelji pokušavali poistovjetiti s njim divljim plesovima. Oblik muškog spolnog organa je igrao istaknutu ulogu kod tog rituala uz pijanke i razuzdano ponašanje !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije