Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JE LI USTAVNOPRAVNO DOPUSTIVO?

Stručnjaci analiziraju može li cijepljenje biti uvjet za potpore Vlade

02.07.2021.
u 17:39

Stručnjaci analiziraju je li ustavnopravno dopustiva nakana Vlade da se potpore poslodavcima uvjetuju cijepljenjem zaposlenika

Komentara 23

Avatar Mamlazac
Mamlazac
19:53 02.07.2021.

Koliko ljudi je umrlo radi antiwaxera i ravnozemljaka ? Nema li normalan narod pravo na zastitu?

Avatar mr.sc.Vaso
mr.sc.Vaso
20:24 02.07.2021.

jedva čekam kada ravnozemljašima i antivakserima zabrane ulaz u centre bez potvrde, a tamo po dalmaciji uvesti obvezu da iznajmljivači moraju imati na vratima apartmana dokaz da nisu bolesni, svakih 48 sati...

PD
Prof.Dr.Sc.Marijan
12:56 04.07.2021.

Jedva cekam kada etatistima djeca postanu autisticni, transhumanisticki, neplodni izrod. Neces mi se vise mnozit i unistavat ovaj predivni planet. Naprijed eugenika! Ima da se trutovi cjepe svake godine, za svaki soj, uz bezbroj booster shotova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije