Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vozio 160 km/h

Stravičan trenutak: Mladić se Audijem zabio u Polo i usmrtio troje vršnjaka

prometna nesreća,Novi Sad
Foto: Youtube Screenshot
1/2
09.06.2014.
u 09:33

Vozač automobila, 21-godišnji D. V. uhićen je i nalazi se u pritvoru

Dvije djevojke i mladić, stari 20 godina, poginuli su nakon što se u noći sa subote na nedjelju u njihov Volkswagen Polo zabio Audi koji je vozio 160 kilometara na sat.

Njih troje vraćali su se s proslave godišnjice mature u Novom Sadu, a stravičnu nesreću zabilježile su nadzorne kamere, javlja Blic. Vozač automobila, 21-godišnji D. V. uhićen je i nalazi se u pritvoru.

>>Stravična nesreća u Novom Sadu: Poginule dvije djevojke i mladić

Komentara 39

SA
samodinamo
09:55 09.06.2014.

realno,golf je prošo kroz crveno i to je to.

Avatar future Gohan
future Gohan
10:36 09.06.2014.

Br. 1. Nikad mi neće biti jasno što ljudi puštaju saučešća ne nekim forumima i portalima, preko posta, to je tako plitko i žalosno, kao da glumataju neke zvijezdice i da su bitni, pa sami sebi pišu. Postoje pravila ljudskog ponašanja kako i kad se daje saučešće, ovo na forumima je jadno, patetično. Br. 2. To što VL uvozi crnu kroniku iz regiona, to mi je još patetičnije...

CH
chemica
09:58 09.06.2014.

Prošli su na crveno. Žurilo im se na sastanak s grobarom. Pouka živima kojima bi isto moglo pasti na pamet. Začas postaneš gozba crvima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije