Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tennessee

Stravičan napad u američkoj školi: Propucan policajac i više učenika, sve službe su na terenu

Twitter
12.04.2021.
u 22:40

Škola je zatvorena, a vlasti pozivaju javnost da izbjegava mjesto napada

U srednjoj školi Austin-East Magnet High u Knoxvilleu u američkoj saveznoj državi Tennessee došlo je do pucnjave iz vatrenog oružja pri čemu je nastradalo više osoba.

Među ustrijeljenim ljudima je i jedan policijac, potvrdila je tamošnja policija.  Američki mediji pišu kako je policija dobila dojavu da školom odjekuju pucnjevi, a kad su ušli u školu odmah je zapucano i na njih.

U napadu je ubijen jedan maloljetni učenik, a jedan policajac je ranjen hicima iz vatrenog oružja te je prebačen u bolnicu, potvrdila je policija Knoxvillea. Policajac je ranjen u kuk te je prebačen u bolnicu, gdje je podvrgnut hitnoj operaciji. Njegove ozljede nisu opasne po život, javljaju lokalni mediji.

Škola je zatvorena, a vlasti pozivaju javnost da izbjegava mjesto napada.

Lokalni Knoxville News Sentinel piše da situacija više nije "aktivna" te da je uhićena jedna osoba za koju još nije sigurno je li napadač. 

Na obližnjem bejzbolskom igralištu organizirano je mjesto gdje se roditelji mogu naći s učenicima koji nisu ranjeni u napadu.

Bob Thomas, nadzornik škola u okrugu Knox, na Twitteru je potvrdio da je došlo do napada, dodavši kako je zgrada škole osigurana

"Škola je osigurana, a učenici koji nisu bili uključeni u incident su pušteni svojim obiteljima", napisao je Thomas.

Kasnije je dodao kako vlasti prikupljajuju informacije o "tragičnom događaju", dodavši kako će više informacija biti objavljeno naknadno.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Tombstone
Tombstone
01:09 13.04.2021.

Radi se o obracunu narko bandi, pripadnik Travelling Viceroys-a, najozloglasenije crnacke bande donio je u skolu pistolj i ubio pripadnika bloods-a, druge crnacke bande. Skolska sigurnosna sluzba saznala je za pistolj i pokusala izolirat napadaca ali je isti imao vremena ubiti konkurenta i nastrijeliti sigurnjaka u kuk. Nakon toga je uhapsen.

Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
07:44 13.04.2021.

Lijepo u americke medije pisu,napadca je bio ucenik u toj skoli u Tenss.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije