Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije mogao kupiti kuću u britaniji

Škot je putem eBaya kupio oronulu vilu na Balkanu za 3000 funti: 'Odluka je bila potpuno slučajna'

Ilustracija ključevi
Foto: Pixabay/Ilustracija
1/3
24.10.2023.
u 10:47

Radi se o kući koja je napuštena od 80-ih te nema opremljenu kupaonicu, kuhinju, prozore, struju ni vodu

Marljivi otac iz Švedske, Rob Davies (35), svojoj obitelji nije mogao priuštiti nekretninu u Velikoj Britaniji zbog stambene krize te se odlučio na nesvakidašnji potez. Putem eBaya za 3000 funti kupio je šesterosobnu kuću u Bugarskoj. Radi se o oronuloj vili koja je napuštena od 80-ih te nema opremljenu kupaonicu, kuhinju, prozore, struju ni vodu, piše Daily Mirror.

Davies živi na zapadnoj obali Škotske, a ispričao je da je bio natjeran na kockanje nakon što si nije mogao kupiti nekretninu u svom lokalnom području. Njegova odluka da kupi imanje u Goljamo Kruševu u Bugarskoj, koje se nalazi nedaleko turske granice, bila je "potpuno slučajna". "Uvijek tražim nekretnine na tržištu, da vidim ima li povoljnih ponuda. Nasumično sam pretraživao eBay, upisivao sam nekretnine da vidim što ima. I tako se dogodilo", objasnio je Davies za Channel 4. 

VEZANI ČLANCI:

Njegova nova kuća je samostojeća i nalazi se na pola jutra zemlje. Navodno je sagrađena prije više od 100 godina, ali je prazna i napuštena od 1980-ih. Unatoč stanju kuće, Davies je oduševljen ulaganjem u budućnost svoje obitelji. Dok uređuje kuću u Bugarskoj, nedostaje mu obitelj, no sretan je zbog postignutog uspjeha. "Dok popravljam podove, vidim kako je kuća prvobitno sagrađena i usput se smijem", zaključio je novi vlasnik kuće. 

VIDEO Farmer urezao prosidbu u polje

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar rubinet
rubinet
13:26 24.10.2023.

Marljivi otac iz Švedske, koji živi u Škotskoj, kupio kuću u Bugarskoj. Mnogo interesno.

DU
Deleted user
16:42 24.10.2023.

jebe lud zbunjenog a on se smjeska dok mjenja podove.

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
12:24 24.10.2023.

Pa jeli Šved ili Škot?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije