Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVIO NA FACEBOOKU

Škoro poručio: Virusi me neće zaustaviti, do kraja veljače osnivam politički pokret

Miroslav Škoro
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
27.02.2020.
u 21:54

Budući da je je veljača pri kraju, iz svega proizlazi kako na Škorinu političku platformu birači neće dugo čekati.

Bivši predsjednički kandidat Miroslav Škoro u četvrtak navečer oglasio se na Facebooku prilično kratkom, ali i jasnom porukom.

- Kako sam i obećao, do kraja veljače osnovat ću politički pokret koji će promijeniti Hrvatsku. Neće me zaustaviti ni virusi ni podvale. Pratite sve uskoro uživo na mojoj Facebook stranici. Hvala vam na strpljenju i povjerenju, napisao je Škoro.

Budući da je je veljača pri kraju, iz svega proizlazi kako na Škorinu političku platformu birači neće dugo čekati.

Miroslav Škoro
1/3

Podsjetimo, prije dva tjedna Škoro je također na Facebooku objavio da s partnerima koji su ga podržali na nedavnim predsjedničkim izborima intenzivno razgovara o nastavku suradnje, napomenuvši da je riječ među ostalim o Mostu, Hrvatskim suverenistima (Hrast, Hrvatska konzervativna stranka i Blok za Hrvatsku) i Zelenoj listi.

Ključne riječi

Komentara 49

SZ
slaven.zadravec
21:24 28.02.2020.

"Stručnjaci tvrde da je otpornost na Škorovirus razmjerna kvocijentu inteligencije. Ohrabrujuće su vijesti da broj zaraženih, tkzv škorojevića, konstantno opada."

DU
Deleted user
08:21 28.02.2020.

Glumiš desnog, gurneš (svog) lijevog u pobjedu i naivni Hrvati će opet povjerovati.

TR
trudimSe
22:18 27.02.2020.

ak ne pobjegnes prije 😁🤣🤣😁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije