Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA PREDSJEDNIČINA AUTOBUSA

Škoro: Nema tog protokola zbog kojeg ne staješ u takvoj situaciji

Miroslav Škoro
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
12.12.2019.
u 12:15

"Nema tog protokola da ne staneš kad ti autobus očeše nečiji automobil", kratko je poručio Škoro

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro danas se u sklopu kampanje druži s glasačima u Sesvetama, a tom prilikom osvrnuo se i manju prometnu nesreću koju je skrivio autobus Kolinde Grabar-Kitarović.

"Nema tog protokola da ne staneš kad ti autobus očeše nečiji automobil", kratko je poručio Škoro, prenosi N1.

Podsjetimo, do nesreće je došlo u utorak kasno poslijepodne, u Malom Bukovcu u Krapinsko-zagorskoj županiji. Vozač autobusa u kojemu se nalazila predsjednica zakačio je vozilo koje se nalazilo na cesti i nakon toga nastavilo put Lobora, gdje je predsjednica imala predizborni skup. Vozačicu oštećenog automobila jako je razljutilo što se baš nitko iz štićene kolone nije zaustavio.

Iz policije su pojasnili kako se štićena kolona nikad ne zaustavlja ako je riječ o manjoj prometnoj nesreći, a iz izbornog stožera Kolinde Grabar-Kitarović izrazili su žaljenje zbog nesreće te najavili da će izaslanik predsjednice posjetiti oštećenu vozačicu.

Komentara 38

PI
pilkodebilko
12:58 12.12.2019.

Obzirom da 90% Kolindinog stožera čine osumnjičenici i optuženici DORH-a i Uskoka, potpuno je razumljivo da nisu stali i zvali policiju.

PH
Petarstijena-HR
13:02 12.12.2019.

Hajdemo ljudi, svi iziđimo na izbore i rušimo ovu korumpiranu vlast na čelu s "predsjednicom Grabar-Kitarović". Svi su korumpirani i umreženi, 4.g pljačke, pa dolazi i naš 1 dan u 4.god da ih maknemo ća s vlasti!!!!!!!!!!! Hrvatski narode ustajj protiv kriminalaca i korupcije na vlasti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Svi su isti i korumpirani u vlasti!!!!!!!!!!!!!!! Rušimo ih 22.12.2019. Glasajte za bilo koga samo ne za Kolindu...Ljude kupuju po gradovima i selima, daju im bonove za gorivo, uređuju im fasade i krovove kuća, kupuju im vozila, sređuju im radna mjesta u državnoj upravi i poduzećima, daju im lažne braniteljske mirovine!!!!!!!!!!!!narode reci NE VIŠE KOLINDA, 22.12.2019.

NA
Natashisca
12:41 12.12.2019.

Znači odvale ti auto i trebaš biti sretan što si uopće ostao živ, a sa štetom se gombaj sam dok se iz tvog džepa financira ta kampanja i taj bus.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije