Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ususret blagdanima

Školarci slave dolazak Božića, najmlađe razveselio Djed Mraz

'20.12.2011., Karlovac - Bozicna predstava ucenika osnovne skole Dragojla Jarnevic u domu HV Zrinski. PRI KORISTENJU FOTOGRAFIJA ZASTITITI IDENTITET DJETETA (PREKRITI OCI).  Photo: Kristina Stedul Fab
Foto: 'Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL'
1/6
21.12.2011.
u 15:27

Karlovačke mališane najviše je razveselio dolazak Djeda Mraza koji je stigao na Trg bana Jelačića, igrao se s njima i podijelio im slatkiše

Što su sve naučili u proteklom razdoblju učenici OŠ Dragojle Jarnević pokazali su na priredbi u Domu HV Zrinski. Plesom, pjesmom i igrokazima oduševili su brojnu publiku koja ih je nagradila pljeskom.

Poseban trenutak bio je kada su na svečanost stigli i izviđači s Betlehemskim svjetlom donesenim iz Beča. Prigodnim programom za sve učenike i roditelje učenici i nastavnici Dragojle obilježili su završetak prvog polugodišta i svima poželjeli sretan Božić te veselu i uspješnu Novu godinu.

Svečano je bilo i u OŠ Dubovac. I tu su učenici kroz pjesmu, ples i recitacije slavili dolazak Božića, ali i skrenuli pažnju da je ovo vrijeme kada bismo trebali što više vremena provesti sa svojim obiteljima.

Najmlađi su se najviše razveselili Djedu Mrazu. Sa svojim je kamionom stigao na Trg bana Jelačića, igrao se s njima i podijelio im slatkiše.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije