Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠA PRVA DAMA

Samo jednim potezom Melania Trump postala hit na Twitteru

Melania Trump
Foto: REUTERS
1/3
21.01.2021.
u 12:13

Na Twitteru su se pojavile mnoge zafrkancije, a mnogi su se zapitali je li možda Melania Trump uručila već u avionu zahtjev za razvod

Donald Trump prekinuo je tradiciju kad je odbio biti na inauguraciji svojeg nasljednika Joea Bidena. Uputio se sa svojom suprugom Melanijom Trump u njihovu rezidenciju Mar-a-Lago na Floridi. Sad već bivša prva dama iznenadila je prisutne kad se pojavila u žarkoj haljini modne marke Gucci, a potom i kad je nastavila hodati nakon što se njezin suprug zaustavio da porazgovara s novinarima. 

Njezin čin nije prošao nezapaženo na društvenim mrežama. Na Twitteru su se pojavile mnoge zafrkancije, a mnogi su se zapitali je li možda Melania Trump uručila već u avionu zahtjev za razvod. 

Naime, više puta u javnost su procurile informacije prema kojima je sad već bivša prva dama jedva čekala njihov odlazak iz Bijele kuće. Melanin potez mnogima je vidljiv znak kako je došlo do kraja tog braka. 

– Melaniji je dosta. Već je prestala i pozirati. 

 

 

Neki smatraju kako je Melania ostala sa svojim suprugom sve do kraja njegova mandata kako bi ispunila uvjete predbračnog ugovora koje je obnovila kad je Trump pobijedio na izborima 2016. godine.  

Ključne riječi

Komentara 5

KA
kajbum
12:39 21.01.2021.

Nece Trump je pravi J bac svi ljevicari govore kako je sjebo ameriku

PS
popevke sAm slagal
12:24 21.01.2021.

E Vlatka, Vlatka, znam nije ti lako ovo gledati. Ovako se to radi. Tko zna, zna. Melanija će njega ostaviti i odrati.

AM
Axis Mundi
14:45 21.01.2021.

Onaj divan, oslobađajući trenutak kad se više ne moraš truditi biti nešto što ne želiš biti. Ona je svoje davno osvojila i dobila. Odlična haljina, stas postojan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije