Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija u zagrebu

S djetetom u naručju skočila u smrt sa 11. kata

očevid, policija, ubojstvo
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/9
06.07.2014.
u 16:23

Stanovnici zagrebačkih Utrina šokirani nesvakidašnjim ubojstvom i samoubojstvom

– Sjedila sam na svom balkonu i pila kavu. Odjednom sam čula lomljavu grana i tresak. Pretpostavila sam da je nešto palo, no nisam vidjela što. Kako se više ništa nije čulo, nisam obraćala preveliku pozornost na to. Tko bi pomislio da se ovako nešto moglo dogoditi? – šokirano je susjedima prepričavala stanarka jednog od nebodera u Karamanovom prilazu bb u zagrebačkim Utrinama, dok je danas zajedno s njima promatrala policijski očevid na mjestu šokantne tragedije.

A ta tragedija dogodila se oko 6.30, kada je I. P. R. (38), držeći u naručju trogodišnju kćer skočila u smrt sa 11 kata nebodera, u kojem je živjela sa suprugom i dvoje djece. Njihova beživotna tijela u 7.35 pronašla je prolaznica, koja je pozvala policiju i Hitnu.

Majka dvoje djece

Na žalost, Hitna pomoć samo je mogla konstatirati smrt, a policija je počela istragu slučaja, kvalificiravši djelo kao ubojstvo i samoubojstvo. Što je 38-godišnju majku dvoje djece natjeralo da s velike visine skoči u smrt s djetetom u naručju, vjerojatno je nepoznanica koja se nikada neće razriješiti. Za sada nije poznato je li iza sebe ostavila kakvo oproštajno pismo, no neslužbeno se moglo čuti da bi narušeni bračni odnosi možda mogli biti motiv tog očajničkog čina. Naime, I. P. R. i njezin suprug bili su pred razvodom, a kako se neslužbeno doznaje, iako su živjeli u istom stanu, gotovo i nisu komunicirali.

Foto: Sanjin Strukic/Pixsell

Kada se tragedija dogodila, on nije bio kod kuće, jer je večer ranije izišao te se do jutra nije vratio. Policija je razgovarala s njim, a tijekom tog razgovora, potvrđeno je da u vrijeme tragedije nije bio u stanu. No zato je u stanu bilo njihovo drugo dijete (7), koje je spavalo, te srećom nije ni vidjelo ni čulo što se dogodilo.

Očevid je osim na mjestu događaja, obavljen i u stanu, a brojni stanari okolnih nebodera danas su satima promatrali što policija radi. Njihovo ponašanje i ne čudi, jer se sve zbivalo u prostranom parku između nebodera, koji se koristi kao dječje igralište.

Zakriveni šatorom

Zbog toga je policija dodatno zaštitila mjesto događaja, pa je tijekom očevida korišten policijski šator, kojim su zakrivena tijela žrtava. Prikupljeni tragovi poslani su na vještačenje, a tijela su po okončanju očevida prevezena na obdukciju.

>>Pored zgrade u Zagrebu pronađena tijela žene i djeteta

Komentara 83

MM
mlada.mama112
17:19 06.07.2014.

Osica ne slažem se sa tobom. Imam curicu 5,5god, rodila sa 17, muž me prevario, rastala se, bila na rubu al nikad, nikad ne bi ubila svoje dijete! Ljudi se rastaju svakodnevno! To nije razlog da se ubiješ a kamolili da ubiješ svoju kćer

FE
felicita
17:14 06.07.2014.

Kad sa nekim ne komuniciraš,to je isto kao da si ga već pokopao.On je za tebe mrtav.A kad supružnici ne komuniciraju,znak je da su se međusobno pokopali.A gospođa očito to nije mogla podnijeti,pa se nakon emocionalne smrti,odlučila za pravu smrt.Nije za suditi,tko zna kako bi mi reagirali?Ovo je upozorenje svima-čuvati brak,razgovarati međusobno i nadasve tražiti Božju pomoć.

EP
epulon
18:08 06.07.2014.

Tuga i žalost...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije