Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RANIJE KRITIZIRAO PUTINA

Misteriozna smrt još jednog ruskog bogataša: Pao s trećeg kata hotela tijekom proslave

Russian President Putin attends a news conference in Moscow
Foto: SPUTNIK/REUTERS
1/3
27.12.2022.
u 11:55

Njegova smrt tako je uslijedila samo dva dana nakon što je njegov prijatelj Vladimir Bidenov pronađen mrtav u istom hotelu. Policija ga je navodno pronašla bez svijesti u svojoj sobi s nekoliko praznih boca vina oko sebe

Još jedan ruski moćnik, inače poznat i kao ''kralj kobasica'', preminuo je ove nedjelje nakon pada s trećeg kata hotela u Odishi u Indiji, izvijestili su ruski mediji. Inače, smrt Pavela Antova druga je zabilježena smrt u istom hotelu u tjedan dana.

Ruski milijarder inače je bio na odmoru u Rayagadi gdje je slavio svoj 65. rođendan. Indijska policija potvrdila je kako je došlo do incidenta, navodi Telegraph.

''Ujutro 22. prosinca preminuo je Vladimir Bidenov. Nakon obdukcije utvrđeno je da je pretrpio srčani udar, umro i kremiran je. Njegov prijatelj (Pavel Antonov) je bio u depresiji nakon njegove smrti i on je također umro 25. prosinca. Provodi se istraga kako bi se otkrilo je li on umro od samoubojstva ili je slučajno pao s terase'', kazao je to načelnik tamošnje policije Vivekananda Sharma.

Njegova smrt tako je uslijedila samo dva dana nakon što je njegov prijatelj Vladimir Bidenov pronađen mrtav u istom hotelu. Policija ga je navodno pronašla bez svijesti u svojoj sobi s nekoliko praznih boca vina oko sebe. Hitno je prebačen u bolnicu, no ubrzo je proglašen mrtvim.

Inače, Pavel Antov bio je jedan od dužnosnika koji je nedavno poslao poruku kojom je kritizirao ruske napade na Ukrajinu. Na društvenim mrežama Antov je opisao napade na Kijev kao ''ruski teror nad civilima''. Kasnije je povukao taj komentar te se ispričao, a kazao je i kako ''je uduvijek podupirao predsjednika i njegove ciljeve u Ukrajini''. Navodno je pronađen kako leži u lokvi krvi ispred hotela, a njegovu smrt komentiralo je i rusko veleposlanstvo u Indiji.

''Svjesni smo tragedije koja se dogodila u Odishi, gdje su poginula dva naša državljanina. Jedan od njih je Pavel Antov, član zakonodavne skupštine Vladimirske oblasti. U stalnom smo kontaktu s rodbinom poginulih, kao i s lokalnim vlastima. Koliko znamo, policija još ne vidi kriminalnu komponentu u ovim tragičnim događajima'', navelo je veleposlanstvo.

>> VIDEO Pogledajte što je Putin poklonio saudijskom kralju

Komentara 15

KO
koraknaprijed
12:08 27.12.2022.

Drugi u zadnjih 7 dana,vie sanse ima petka da preživi na otvaranju lova nego ruski poduzetnik koji ne dijeli plijen sa Putkom.

GA
Gajger
12:15 27.12.2022.

Ne znam zašto su ljudi toliko sumnjičavi ? Pa tko od nas nema barem dvoje-troje prijatelja koji nakon proslave rođendana padnu sa šestog kata luksuznog hotela?

JO
jocoudriga
13:19 27.12.2022.

Dobro je prošao... mogao je dobiti čaj s polonijem...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije