Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Više nemam kćer'

Roditelji kćeri posudili 760.000 kuna, a njezin potez ih je šokirao

Bračni par
Foto: Thinkstock
24.01.2019.
u 08:05

- Nije to trebalo završiti ovako - kaže David Joy, koji je zbog svađe doživio i živčani slom

Jedan britanski par posudio je vlastitoj kćeri 90.000 funti (oko 760.000 kuna) i ostao u šoku kada im je kći rekla da je riječ o poklonu, a ne pozajmici - a na njezinu stranu stao je i sud.

David i Glenda Joy, oboje umirovljenici aviokompanije British Airways, rekli su kako su stavili hipoteku na kuću u Cornwallu da bi pomogli kćeri Lucy i riješili dugotrajnu obiteljsku svađu oko nasljedstva. Međutim, kako piše Daily Mail, stvari su krenule po njih neželjenim tijekom.

- Nije to trebalo završiti ovako - kaže David Joy, koji je zbog svađe doživio i živčani slom.

- Više nemam kćer. Stalno zamišljam kako zvoni telefon i kažu mi: "Lucy je pregažena, ideš li na sprovod?" To je nešto na što ne mogu odgovoriti - dodaje rastuženi otac.

David i Glenda novac su posudili 2009. godine nakon što je Davidova majka Lucy ostavila kuću vrijednu 200.000 funti. Međutim, Davidova braća usprotivila su se tome rekavši da je Lucy nepravedno utjecala na svoju dementnu baku. David je kćeri pristao pomoći u pravnoj bitki, a Lucy je u sklopu nagodbe morala platiti 90.000 funti, koje su joj roditelji posudili. Ili, kako ona smatra, poklonili. Roditelji kažu da im je Lucy predložila da kuću prepiše na Glendu i plaća stanarinu dok ne otplati posudbu, nakon čega bi se kuća vratila njoj. Međutim, na sudu je to nijekala.

Roditelji i njihova kći nakon sukoba nisu razgovarali. Prošle godine odlučili su se obratiti sudu za pomoć, no prije tjedan dana izgubili su slučaj.

- Još uvijek loše spavam zbog nepravde i naše gluposti. Trebala sam reći: "Potpiši nešto" - kaže Glenda.

Fotografije koje su nas nasmijale, ali i šokirale. Najveći hit dolazi iz središta Zagreba:

Bračni par
1/30
Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije