Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Već su ga pojeli

Majka ostala šokirana nakon što je otkrila što se nalazi u vrećici kelja

kelj
Foto: Twitter
1/2
24.04.2018.
u 18:02

Chrissie Gilbert do šokantnog je otkrića došla sutradan kada je ostatke listova kelja davala svojim zamorcima

Majka Chrissie Gilbert (38) iz Lincolna u Engleskoj ostala je u šoku kada je u kelju koji su dan ranije imali za večeru pronašla rabljeni prezervativ, a koji je otkrila nakon što je ostatke listova davala svojim zamorcima.

Ona je u poznatoj trgovini Tesco kupila vrećicu s narezanim i opranim listovima kelja koji je potom pripremila svojoj obitelji za večeru, odnosno suprugu Paulu i sinovima Robinu (6) i Samu (3).

U vrećici joj je ostalo još kelja koji je idući dan dala zamorcima Bubbleu i Squeaku, no tada je otkrila kondom među zelenim listovima.

Odmah se žalila lancu trgovina, no Tesco je nakon istrage odgovorio kako je prezervativ u vrećicu dospio nakon što je kupljen, piše Metro.

Međutim, Chrissie je odmah cijelu obitelj odvela na testiranje na spolno prenosive bolesti, no liječnici su joj kazali kako su šanse za zarazu vrlo male.

Proizvođač kelja Emmett UK tvrdi kako nije moguće da bi prezervativ 'preživio cijeli proces proizvodnje', no 38-godišnja majka ovo obrazloženje smatra uvredljivim.

– Oni tvrde kako je stavljen u vrećicu nakon kupnje. Znači to smo učinili moj suprug, koji je medicinski asistent, ili ja. Misle li da nemamo ništa pametnije za činiti nego stavljati iskorišteni kondom u kelj? Čak ga ni ne volimo jesti, jedemo ga samo zato što je zdrav – kaže ona.

No, Tescov dobavljač je uporan u svom obrazloženju i objašnjavaju kako se to njima nije moglo dogoditi.

– Svaki dan beremo, režemo, prosijavamo, peremo i zatim pakiramo 40.000 vrećica kelja. To se jednostavno nije moglo dogoditi u našem procesu proizvodnje – tvrde proizvođači.

Tko je u pravu, očito ćemo morati sami prosuditi.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar ucjena
ucjena
19:53 24.04.2018.

A da je js jednom preprala sta bi ja kao musko napravio, mislim, ovaj,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije