Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neprimjereno

Otac nije mogao suzdržati bijes kada je vidio zadaću svoje kćeri

škola
Thinkstock
28.04.2018.
u 20:42

Nakon burne reakcije oca stigao je i odgovor iz škole iz koje su poručili da je pitanje u zadaći bilo vrlo neprimjereno

Omar Austin s Floride ostao je šokiran kada je vidio zadaću svoje 16-godišnje kćeri. "Ovo trebate vidjeti. Koji se vrag ... događa u našim školama? ", upitao se otac djevojčice dok je čitao pitanje u videu objavljenom na Facebooku.

Pitanje je glasilo: "Ursula je bila uništena kada je njezin dečko prekino s njom nakon seksa. Da bi se osvetila, sljedećeg dana imala je seksualni odnos s njegovim najboljim prijateljem. Devet mjeseci kasnije dobila je lijepu djevojčicu. Ursula ima krvnu grupu 0, njezin bivši dečko ima AB a njegov najbolji prijatelj je krvna grupa A. Ako je otac njezinog djeteta bivši dečko koja krvna grupa bebe nije moguća".

Videozapis je pregledan više od 11.000 puta.

Šokirani Omar je za lokalni mediji izjavio je da se ovako nešto ne bi trebalo naći u školi. Nakon burne reakcije oca stigao je i odgovor iz škole iz koje su poručili da je pitanje bilo vrlo neprimjereno. "Zahvalni smo roditeljima koji su izravno stupili u kontakt sa školom kako bi podijelili svoju zabrinutost", poručili su.

Ključne riječi

Komentara 41

Avatar KRALJ-TOMISLAV
KRALJ-TOMISLAV
21:25 28.04.2018.

"Kajgod, taj konzervativni primitivac od oca ne razme nove napredne pedofilske metode odgoja i obrazovanja. Tak bi i kod nas trebali uvesti u sklopu obrazovne reforme koju vodi nevjerojatno sposobna ekipa!!!!"

RE
reborn
22:35 28.04.2018.

Ursula rješava svoje životne frustracije seksom za jednu noć, a škola to daje kao referentni primjer kako bi se drugi teenageri trebali ponašati... Šokirani roditelji? Koga briga, država si uzima pravo nametati svoje viđenje moralno prihvatljivog i neprihvatljivog ponašanja... Dobrodošli u Jovanovićev zdravstveni odgoj.

BL
bluesbob
07:50 29.04.2018.

Danas u retardamerici a sutra i u vašem stanu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije