Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Riječani protiv korupcije'

Riječki pokret otpora podnio prijave protiv Veljka Miškulina

šota
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/2
17.01.2014.
u 16:14

Za sve što kažem imam i dokaze – kazala je u ime "Riječkog pokreta otpora" Slavica Šota

Uoči reizbora sudaca "Riječki pokret otpora – Riječani protiv korupcije" traži da se ispita imovina i djelovanje Veljka Miškulina, predsjednika Županijskog suda u Rijeci, kojega prozivaju zbog korištenja gradskih poslovnih prostora, kupovine automobila na braniteljsku povlasticu, upletenosti u podjelu gradskih stanova sucima, neprijavljivanja imovine u imovinsku karticu i mnogo čega drugoga.

- Imamo niz pitanja  i dokaza na koje nam nitko nikada nije odgovorio, mi smo ta pitanja, odnosno kaznenu prijavu poslali na sve institucije koje bi to trebale odraditi. Međutim i danas smo svjedoci da u toj najvećoj korupciji u Hrvata je Slavko Linić. Ja opet pozivam ministra Linića, našeg sugrađanina, da se očituje, od zaštite Šegona, od svih mogućih zaštita i odgovorno tvrdim da je on vrh koruptivne hobotnice koja dirigira sa svime u Hrvatskoj, ne samo u Rijeci. Miškulin je postavljen po zahtjevu Linića, to su sve njegovi kadrovi koji se nalaze svugdje. Za sve što kažem imam i dokaze – kazala je u ime "Riječkog pokreta otpora" Slavica Šota napominjući kako je u stalnom kontaktu i s Viviane Reding, potpredsjednicom Europske komisije.

>> Riječki pokret otpora - Slavica Šota o kriminalu u Rijeci

Komentara 2

DU
Deleted user
16:45 17.01.2014.

Pazite vi da ne završite kao Marko Francišković od strane milicije

PM
perica_mali
19:27 17.01.2014.

ovo je govor mržnje ? ... i linića treba lustrirati ka i radmama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije