Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pronevjerila, pa dio vratila

Referentica Supetra na svoj račun prebacila gradskih 80.000 kuna

Ilustracija
Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija
29.01.2020.
u 15:31

Neslužbeno doznajemo, riječ je o referentici za gradske prihode Grada Supetra. Kaznenu prijavu podnio je Grad, nakon što su utvrdili pronevjeru.

Policijski službenici Službe gospodarskog kriminaliteta proveli su kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakinjom koja se sumnjiči da je kao odgovorna osoba jedinice lokalne samouprave krivotvorila isplate.

Naime, utvrđena je sumnja kako je u razdoblju od veljače do početka listopada prošle godine sa računa jedinice lokalne samouprave krivotvorila svrhu isplata i na svoj osobni tekući račun uplatila iznos nešto veći od 80 tisuća kuna. Za jedan dio novca je u navedenom vremenu izvršila povrat, dok je proračun jedinice lokalne samouprave oštećen za iznos nešto veći od 47 tisuća kuna. Protiv nje je podnijeta kaznena prijava za kazneno djelo pronevjere i kazneno djelo krivotvorenja službene ili poslovne isprave.

Neslužbeno doznajemo, riječ je o referentici za gradske prihode Grada Supetra. Kaznenu prijavu podnio je Grad, nakon što su utvrdili pronevjeru. Odmah je suspendirana, a Službenički sud donio je nepravomoćnu odluku da se s njom raskine radni odnos zbog teške povrede službeničke dužnosti.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar transdanubier
transdanubier
15:45 29.01.2020.

valjda je drugarica članica poštene stanke sdp-a pa zato o njoj nema nikakvih pobližih informacija?! nače bi sve naslovnice vrištale o tome cijeli dan! zna se tko je tamo na vlasti!

GE
generacija57
15:57 29.01.2020.

Bila ju je sramota što drugi imaju,a ona ne.

ZO
Zooltan
19:44 29.01.2020.

to svi rade a ona nema političku zaštitu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije