Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Recikliranje nova uloga u građanskoj komediji - morate postati sam svoj smetlar

21.10.2022. u 13:56

Kmetovima su rekli da je to Božja volja da moraju krampati grofovima. Kapitalizam uvijek izrabljuje jer ga na to sili konkurencija pa moramo biti vlastiti majstor, prodavač, službenik na šalteru...

Komentara 7

SA
sasha68
14:49 21.10.2022.

bravo, posebno me nerviraju pakiranja soka u tetrapaku-vani papir-unutra folija,tako je i mlijeko,jogurt još koješta i naravno mora u mjesani, kad provjeriš što sve ne smiješ odijeliti ispada da trebas jako puno vrećica ako ćeš pravilno raditi,dakle posve suprotno od,,jeftinijeg načina,, koji promoviraju

L7
l7
15:20 24.10.2022.

Odličan članak, ali ima tu još problema koji nisu spomenuti. Dok je vani toplo, smeće može stajati u vrećama na balkonu, ali kad zahladi, imat ćemo veći račun za grijanje zato što ćemo stalno morati otvarati balkonska vrata da bacimo smeće. Da bismo to izbjegli, možemo samo slagati smeće po stanu, ali onda moramo oprati ambalažu inače će se usmrditi. Tko će si moći priuštiti da pere ambalažu da mu ne smrdi smeće u stanu? Voda je skupa. Mi smo u gubitku na svaki mogući način. Iritantno je i to što se podrazumijeva da svi živimo u palačama i da imamo gdje staviti vreće ili kante za smeće za svaku kategoriju smeća odvojeno. To je nonsens. A još je ogavnije stavljati svo smeće u istu vreću ili kantu, pa ga onda razvrstavati kad dođe 7. dan za odvoz neke vrste otpada. Gnjusno i odvratno. Sve je to skupa gnjusno i odvratno, jer nikoga nije briga za ljude, samo nam nabijaju troškove i glume da brinu o čovjeku.

MM
MMarko657
11:56 28.10.2022.

Kako mislite zabraniti plastične boce ili ne daj Bože, najlonske vrećice, pa to je bar 2000 zaposlenih u najruralnijim područjima. Još ćete reći i da bi proizvodnju cigareta trebalo zabraniti!!! Šalim se naravno ovo je sce civilizacijsko licemjerje. jedino s s čime se ne bih složio je da su krivi kapitalisti i lijevoliberalne administracije - krivi smo mi jer im to dopuštamo i jer igramo po njihovim pravilima i jer uživamo u tome.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije