Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Sve zagrlite!'

Prva Norina fotografija iz bolnice: Šalje vam bezbroj poljubaca...

Nora Šitum Nora Fora
Facebook
14.02.2013.
u 09:22

"Nora Fora osjeća se dobro, primila je najljepšu dozu vaše ljubavi i danas vam šalje bezbroj poljubaca sa željom da zagrlite svoju baku, djeda, tatu, mamu, sestru, dečka, curu... SVE!"

Nora Šitum, teško bolesna djevojčica za koju je Hrvatska skupljala novac kako bi otišla na eksperimentalno liječenje u SAD, osjeća se dobro te vam na Valentinovo šalje "bezbroj poljubaca".

Na Facebook-profilu grupe "Vratimo osmjeh Nori na lice – Nora Fora strašni lav" postavljena je i prva fotografija djevojčice u bolničkom krevetu u Philadelphiji. "Nora Fora strašni lav osjeća se dobro, primila je najljepšu dozu vaše ljubavi i danas vam šalje bezbroj poljubaca sa željom da zagrlite svoju baku, djeda, tatu, mamu, sestru, dečka, curu... SVE!", piše u statusu koji je stavljen uz fotografiju.

U samo pol sata od stavljanja, fotografija i status dobili su čak 2392 lajkova što dokazuje da cijela Hrvatska još uvijek prati borbu djevojčice protiv teške bolesti. Nora Šitum prošlog je tjedna otputovala na liječenje u SAD te su joj već izvlačili stanice poprilično bolnom metodom.

Uskoro bi trebalo biti poznato kada Nora može početi primati eksperimentalnu terapiju virusom HIV-a.

>>Iz Norine krvi izvučene T stanice koje će se obrađene boriti s bolesti

>>Norin poučak

>>Nora uči engleski: Tetama zahvaljuje s 'thank you'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije