Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ilegalna imigracija

Prva dama podržava spajanje obitelji

Melania Trump
Reuters/Pixsell
30.06.2018.
u 07:09

S prošlog je posjeta centrima ostala zapamćena jakna Melanije Trump s natpisom “Nije me briga”.

Pristup Melanije Trump ilegalnim imigrantima drugačiji je od onog koji javnosti prezentira njezin suprug, američki predsjednik Donald Trump.

Tako je u četvrtak još jednom posjetila kampove u kojima žive djeca ilegalnih imigranata, ovog puta u Arizoni, a njezina je glasnogovornica Stephanie Grisham opet naglasila da je svoj stav, da se obitelji trebaju povezati, iznijela i svojem suprugu.

S posljednjeg je puta u Teksas ostala najviše zapamćena njezina jakna s natpisom “Nije me briga” pa su je zbog toga u Arizoni dočekali prosvjedi. No, to je nije smelo pa je obišla dom u Phoenixu kojem su smještena djeca, uglavnom odvojena od svojih roditelja, i pozdravila ih. Posjetila je i graničnu policiju, kojoj je također izrazila podršku u zaštiti američkih granica. Kada je američki predsjednik ublažio svoju politiku nulte tolerancije prema ilegalnoj imigraciji, američki su mediji upravo njezinim apelima suprugu pripisivali velik utjecaj u tom zaokretu.

Dino Brumec

Komentara 2

Avatar duka4
duka4
09:12 30.06.2018.

ILEGALNI je ilegalno, a kad je ilegano onda je i kaznjivo, a svaki predsjednik drzave treba da spriječi sve ilegalne radnje koje se desavaju u njegovoj drzavi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije