Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TJEDNI PREGLED

Propao oporbeni pokušaj da se spisateljica Martina, poznata po djelu Lex Agrokor, potjera iz Vlade

Martina Dalić
Patrik Macek/PIXSELL
14.04.2018.
u 11:17

U Splitu pobuna. Ovaj put, umjesto zastupnika HDZ-a, Vladu ruše oni koji su je doveli na vlast.

SUBOTA, 7.4.

Veliki reformator Plenki, zaustavljen je od strane HNS-a i treba odmah na početku reći da je to nepravda! Čovjek je jednostavno ispred svog vremena i drugi ne mogu pratiti veličinu njegove vizije. Htio je na čelo Ekspertne radne skupine za provođenje obrazovne reforme postaviti Matka Glunčića, iako je njen protivnik, ali se HNS usprotivio. Bez veze. Treba probati nešto novo. Možda bi ovo baš uspjelo. Prisjeli su nam svi koji su nam obećavali brda i doline.


NEDJELJA, 8.4.

Zeznut je naš narod. Ne vjeruje političarima, ali zato na glasine nasjeda bez problema. Evo, npr. u Slavonskom Brodu pukne neka cjevčica, pa malo nafte natopi svetu hrvatsku grudu. Nekako baš u to vrijeme, zamuti se voda i ne bi više za piće. I narod odmah pomisli da je sve to povezano! Tek kada nam je državni tajnik Mario Šiljeg na N1 objasnio da je lako moguće da su klimatske promjene krive, shvatili smo koliko smo naivni.


PONEDJELJAK, 9.4.

Voda i zrak u Slavonskom Brodu ne valjaju, ali barem se bombardiranja ne trebaju brinuti. Kupili smo avione, malo su stariji, ali oni koji su nam ih prodali kažu da su kao novi. Jednoga je, uz fanfare oduševljenih novinara, isprobao i naš pilot, pukovnik Ninić. Dobro, zapravo je avionom upravljao Izraelac, ali tijekom leta, baš tamo na onom pravcu iznad pojasa Gaze, Izraelac je pustio volan, pa je Ninić odvozio do prve okuke.


UTORAK, 10.4.

Godinu dana je trajalo, ali se isplatilo! Konačno imamo nagodbu vjerovnika oko Agrokora. Molim? Dobro, nemamo baš nagodbu, ali imamo načelni sporazum oko nje. Sve se super razvija. Jedino je pojedince iznenadilo da su zli Rusi, koje smo mislili isljučiti iz igre, zapravo vlasnici gotovo polovice Agrokora. Još veći šok izazvala je informacija da bi vojska malih dobavljača, mogla ostati kratkih rukava. To je bilo baš teško predvidjeti..


SRIJEDA, 11.4.

Ofenziva proistanbulskih snaga u Saboru. Puca se iz svih oružja. Stier i desetak odanih drugova, zabarikadirali su se i ne popuštaju. Napadači ih pokušavaju pragaziti snagom argumenata. Goran Aleksić izvlači tajno oružje i otkriva kako je s 5 godina znao da nije homoseksualac, jer je virio maminoj prijateljici ispod suknje. Sve je izvjesnije da će se Istanbulska konvencija ratificirati, ali još nije izvjesno hoće li HDZ-ovci opet srušiti vlastitu vladu. Vrag je navika.


ČETVRTAK, 12.4.

Martina još nije smijena, a kad će ne znamo. Propao oporbeni pokušaj da se spisateljica Martina, poznata po djelu Lex Agrokor, potjera iz Vlade. A u Splitu pobuna. Ovaj put, umjesto zastupnika HDZ-a, Vladu ruše oni koji su je doveli na vlast. Glasači HDZ-a iz Splita Zagore i Hercegovine navalili na Plenkija zbog istanbulske. Kažu da je protuprirodna, nenarodna, pedofilska, antimuška, da će nam žene vladati, obitelji propasti, muško postati žensko i obratno.


PETAK, 13.4.

Gotovo je. Izglasali su je. Stierova postrojba je časno izdržala sve napade, ali izgleda da su masoni odradili svoje i saborska većina je podržala smak postojećeg svijeta. Narod se povukao u kuće. Pedofili u tisućama slave po ulicama. Homoseksualci marširaju. Četa đaka u jednom danu, izjavila da se osjeća kao žena. Lezbijke ultimativno zahtijevaju od Plenkija da se izjasni kao žena i lezbijka, jer kad mogu Srbi... Glasnoviću nestale štikle koje je donio u Sabor. Navodno je neki brko viđen kako u njima bježi niz Mesničku...


 

Komentara 10

BL
bljak007
15:54 14.04.2018.

Nakon glasanja hodala ko ćurka.

Avatar 2222
2222
15:18 14.04.2018.

Polako Dalicka je dobila! Ali nije sigurno do kada, Najbolje je za nju da se povuce iz tog nereda oko Agrokora bas kao I Ramljak

Avatar Perkovic Paraga
Perkovic Paraga
14:07 14.04.2018.

Protiv strucne i pismene Dalic polupismeni i nestrucni muljator Nikola Grmoja (rijeka Peruca, LOL), nije to moglo drugcije zavrsiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije