Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
liječnica upozorava

Propali političari huškaju, mediji im pomažu i linčuju. A samo jedan njihov sljedbenik da krene...

20.02.2023.
u 11:26

SDP-ova saborska zastupnica i liječnica Andreja Marić, članica Saborskog odbora za obitelj, mlade i sport, govori za Večernji list slučaju Kongo i kritičnim problemima u zdravstvu.

Komentara 40

NI
Nipos66
12:15 20.02.2023.

Gospođo, niste dobro čuli onog ministra iz Konga - od 2017.g. NIJE moguće strancima posvojenje (točka). Kako onda ta djeca mogu biti hrvatski državljani ako su posvojeni na nezakonit način.

Avatar Heisenberg
Heisenberg
12:18 20.02.2023.

Badava vam svima mediji, političari i ini koji branite ove trgovce djecom, koji su do njih došli online, uz pomoć korumpiranih političara i sudaca. Zar ne uvažavate zvanični stav države Kongo koji je neki dan jasno iznesen! Ta djeca nisu hrvatski državljani jer su na nezakonit način dobili papire.

GZ
Glas za hdz=glas za pupovca
12:11 20.02.2023.

Zašto su ljevičari toliko alergični na istinu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije