Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva iz inozemstva

Pronađena četvrta lažna diploma, izdana je u Srbiji

Blaženka Divjak
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
07.02.2019.
u 08:31

Ministrica je kazala da je riječ o nastavniku u strukovnoj školi u kontinentalnom dijelu Hrvatske koji je u njoj predavao od 2012. godine.

Tri tjedna nakon što je ministrica obrazovanja Blaženka Divjak pokrenula provjeru diploma u obrazovnom sustavu pronađena je i četvrta krivotvorena diploma. Riječ je o prvoj  lažnoj diplomi koja potječe iz inozemstva, piše HRT

Ministrica je kazala da je riječ o nastavniku u strukovnoj školi u kontinentalnom dijelu Hrvatske koji je u njoj predavao od 2012. godine. Diploma je navodno izdana u Srbiji, a fakultet koji ju je navodno izdao potvrdio je da se radi o krivotvorini.

- Diplome učenika kojima su predavali nastavnici s lažnim diplomama neće biti dovedene u pitanje - kaže ministrica Divjak.

Video: Blaženka Divjak - Prva sjednica Nacionalnog inovacijskog vijeća

Komentara 26

Avatar Niškorist
Niškorist
09:56 07.02.2019.

Kad bu kontrole diploma sa Prometa ?

Avatar BilanMandić
BilanMandić
10:44 07.02.2019.

A najžalosnije je da su ovi s lažnim diplomama vjerovatno sposobniji od onih s pravim..

ON
ON
10:33 07.02.2019.

Pronađena još jedna lažna diploma.Piše naš večernjak.Kada ste objavili da ste pronašli lažnog branitelja,lažnog domoljuba,utajivača poreza,poslodavce koji daju minimalce,a pola plaćeu koverti.?Nikad.I nećete ejr ste novina koja živi fnkcionira od senzacija i to onih koje idu u prilog vladujućim i njima podobnim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije