Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MALO JE NESPRETAN

Nikome nije jasno što je ovaj vozač kamiona pokušavao: Bolje da vratiš vozačku!

kamion
Screenshot
23.11.2020.
u 13:15

Poljak se s kamionom pokušao okrenuti, no to mu nije baš pošlo za rukom. Toliko je manevrirao da je na kraju otkinuo branik na kabini...

Mnogi vozači često nas znaju naživcirati svojim (ne)umijećem vožnje, a katkada su njihovi potezi toliko bizarni da postanu smiješni.

Takav je i jedan poljski vozač kamiona čija snimka kruži internetom.

On se svojim kamionom s prikolicom pokušao okrenuti na uskoj cesti, no to mu nije baš pošlo za rukom. Toliko je nespretan bio da je u jednom trenutku otkinuo prednji branik kamiona, a svi koji su pogledali snimku sigurno su se u nevjerici pitali što to radi.

Mnogi su komentirali kako bi nakon ovoga od sramote trebao vratiti vozačku dozvolu.

Najbolje je da sami pogledate...

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Cornelius
Cornelius
14:08 23.11.2020.

Dok članak o kamionđiji i komentare pišu likovi koji su kamion vidjeli samo na slici. Ajde genijalci, sjednite u jedan i pokažite kak se to dela.

LJ
Ljudeman
21:56 23.11.2020.

Tko može bolje nek pošalje video

SL
slavenleko01
15:17 23.11.2020.

Kruži internetom već par godina 😂 koga vi zajebavate kao da je jučer to bilo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije