Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve su maštovitiji

Prevaranti haraju Makarskom: Na ulici kupio posuđe, a onda shvatio da je nasjeo

Zagreb: Hrelić - sajam na kojem svatko može pronaći nešto za sebe
Josip Regovic/PIXSELL
06.07.2021.
u 15:45

Nakon što mu je oštećeni dao novac i uzeo posuđe shvatio je da je prevaren odnosno da se radi o kopiji loše kvalitete

Splitska policija zaprimila je prijavu da je jučer u Makarskoj nepoznati muškarac na ulici prišao 56-godišnjem muškarcu  i ponudio  na prodaju posuđe. Tom prilikom se predstavio kao predstavnik poduzeća  i da je posuđe originalno i vrijedno više tisuća kuna. Nakon što mu je oštećeni dao novac i uzeo posuđe shvatio je da je prevaren odnosno da se radi o kopiji loše kvalitete.

"Koristimo ovu priliku da upozorimo građane na ovakve i slične prijevare, te ih pozivamo na oprez,  da ne nasjedaju na  razne ponude posuđa i drugih predmeta koje im na ulici ili u njihovim domovima nude nepoznate osobe.

Naime, prevaranti su spremni vrlo maštovito predstaviti se kao predstavnici i zaposlenici raznih institucija i poduzeća i  prezentirati proizvode koje nude na prodaju, međutim tom prilikom vješto  iskorištavaju lakovjernost potencijalnih žrtava", poručili su iz policije.
 

Ključne riječi

Komentara 32

FA
FantaOrange
20:58 06.07.2021.

ako kupis lonac od nekog na ulici imas vecih problema u zovotu od laznog lonca

Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
20:47 06.07.2021.

Pa tko još kupuje suđe na cesti?! Haaalooo?!

Avatar FrancJunior
FrancJunior
20:22 06.07.2021.

Cudno mi je to! Pa svi znaju, da se najbolja kvaliteta dobiva na ulici i u Srbiji...u kineskim ducanima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije