Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jadranska magistrala

Prešao dvostruku punu liniju, probio ogradu i udario u beton

prometna u šibeniku
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
1/5
29.03.2010.
u 14:42

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 24-godišnji vozač kije ceed iz Šibenika.

ŠIBENIK - Šibenčanin (24) teško je ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se dogodila jutros u 11.40 sati na Jadranskoj magistrali na predjelu "Tri trake" nedaleko od Rokića kraj Šibenika.

Vozač kije ceed izgubio je nadzor nad automobilom, prešao je dvostruku punu liniju, probio zaštinu ogradu i zaustavio se udarivši u kameno-betonsku gromadu.

Inače, nesreća se dogodila dok je kia vozila uzbrdo, a izletjela je na mjestu gdje je zbog teškog uspona cesta proširena dodatnim prometnim trakom.

 

Komentara 3

ME
meri
08:18 30.03.2010.

Nemreš budale naučiti pameti čitali oni deset puta šta se dešava na našim cestama svaki dan,1 ili 2 mrtva na cesti,ovaj sletio s ceste radi brze vožnje,ovaj udario u drugo vozilo radi pre velike brzine itd.Sve je dobro dok ne nestrada nevin čovjek za takve budale nemam sažaljevanja.

HR
Hrvatina101
15:55 29.03.2010.

E toga treba nagradit i dati da vozi samo ministre

CI
cickova
16:04 29.03.2010.

nekima se stvarno to mora desit da shvate, pa kaj mu nije prekjucerasnji dogadjaj malo rasvijetlio pamet?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije