Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA MOLI POMOĆ

Prepoznajete li ovu ženu? Pronađena je ozlijeđena na Krku, ne sjeća se svog identiteta

Žena nađena na Krku
Foto: PU Primorsko-goranska
1/4
15.09.2021.
u 21:28

Srednje je tjelesne građe, visine 165 centimentara, plave kose do ramena i plavih očiju

Na području otoka Krka pronađena je u nedjelju, 12. rujna, ženska osoba srednjih godina koja se trenutačno ne sjeća svog identiteta. Policijska uprava primorsko-goranska zbog toga moli građane za pomoć ukoliko imaju saznanja o njoj. 

Ženi starosti oko 60 godina pružena je liječnička pomoć. Srednje je tjelesne građe, visine 165 centimetara, plave kose do ramena i plavih očiju. U trenutku pronalaska bila je odjevena u tamnoplavu majicu na bijele pruge s kapuljačom, crne hlače, tenisice i platnenu kapu-šešir roze boje.

- Radi utvrđivanja identiteta pronađene ženske osobe, budući da ga se spomenuta osoba trenutačno ne sjeća, molimo građane ako imaju informacije o spomenutoj osobi neka ih dojave u Policijsku postaju Krk na broj telefona 051/439-210 ili na broj 192. Informacije se mogu dostaviti i putem e-maila primorsko-goranska@policija.hr - navode iz policije. 

VIDEO Ispred OŠ u Krapinskim Toplicama stoje zaštitari zbog nekolicine roditelja koji su bili bez maski

 

Komentara 8

OB
Oblivion
22:18 15.09.2021.

Policija moli pomoć oko indetifikacije!?!!??! Kad bi samo postojala metoda kako pronaći nekoga!! A, da!!! OTISCI PRSTIJU

DU
Deleted user
16:33 16.09.2021.

Plave kose do ramena????

BR
Breoxs
03:48 16.09.2021.

Vjerojatno je Slovenka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije