Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAGA U TIJEKU

Tragedija na Krku: 22-godišnjak poginuo dok je prao sprave u vodenom parku

Foto: Goran Kovacic/pixsell
1/8
Autori: Vecernji.hr, Hina
14.09.2021.
u 17:46

Svjedoci tvrde da je reanimacija trajala više od sat vremena, ali nažalost bezuspješno

Jučer između 20 i 21 sat došlo je do tragične nesreće u Malinskoj na otoku Krku u kojoj je život izgubio 22-godišnjak. Poginuo je dok je električnim peračem prao sprave u vodenom parku.

– Prema dosad utvrđenim činjenicama, možemo potvrditi da je došlo do nesreće na radu. Još uvijek se okolnosti utvrđuju, a tijelo preminule osobe prevezeno je u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Rijeci kako bi se utvrdio točan uzrok smrti – kazali su nam iz policije, dodajući da je do nesreće došlo na radnom mjestu na obali, uz more.

Svjedoci tvrde da je reanimacija trajala više od sat vremena, ali nažalost bezuspješno.

Očevid su na mjestu nesreće obavili djelatnici policije i inspekcije zaštite na radu. I dalje se utvrđuju sve činjenice u vezi s tom nesrećom, priopćili su iz policije.

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
13:58 14.09.2021.

Zaštita na radu ? Tu je posladovac odgovoran i treba zatvoriti tu firmu do daljnejg i to odmah.

MO
modovisisajteMaraschino
11:53 14.09.2021.

Reanimacija nakon 15 minuta je uzaludna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije