Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vidno raspoložena

Predsjednica odgovorila: Je l' vam izgledam nervozno?

Kolinda Grabar Kitarović
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
07.11.2018.
u 11:44

Podsjetimo, predsjednica je prije nekoliko dana zbog pitanja o Marakeškom sporazumu vidno uzrujana uzela mikrofon novinara N1 i time izazvala val reakcija

Kolinda Grabar Kitarović trenutno boravi u Opatiji gdje se održava 26. savjetovanje Hrvatskog društva ekonomista.

Novinar s portala N1 iskoristio je priliku kako bi ju upitao kako komentira izjavu ministrice vanjskih poslova Marije Pejčinović Burić koja je izjavila kako s Pantovčaka dolazi nervoza i da bi bilo dobro da predsjednica kaže što joj smeta.

>> 26. savjetovanje Hrvatskog društva ekonomista

Kolinda Grabar Kitarović
1/23

Na pitanje je odgovorila nasmijana i vidno raspoložena protupitanjem: 'Je l' vam izgledam nervozno?'

Podsjetimo, predsjednica je prije nekoliko dana zbog pitanja o Marakeškom sporazumu vidno uzrujana uzela mikrofon novinara N1 i time izazvala val reakcija, danas je možda htjela to ispraviti naglasivši da nije nervozna.

A do 'prepucavanja' između ministrice vanjskih poslova i predsjednice došlo je zbog dokumenta o migracijama tzv. Marakeškog sporazuma. Predsjednica je već ranije izrazila slaganje sa sadržajem dokumenta i najavila kako će ići u Marakeš, a onda se odjednom predomislila iz za sada nepoznatih razloga.

>>  Pogledajte video 'okršaja' Plenkovića i Marasa u Saboru

Ključne riječi

Komentara 19

ZA
Zagy154
12:30 07.11.2018.

Jako dobro znamo odakle se pusu pitanja ovima sa n1. O ovoj nazovi ministrici rječnik sve govori

Avatar nisam_robot
nisam_robot
13:04 07.11.2018.

Kako "iz sada nepoznatih razloga"??? KGK je jasno rekla da sporazum sada ne izgleda onako kako je izvorno izgledao. Ocevidno se predsjednica brine zbog posljedica tog sporazuma po Hrvatsku. Pejcinovic Buric buduci hrvatski problemi mnogo ne zamraju, naprotiv, ona ima jos vremena i energije zadirkivati, provocirati i praviti i podmetati predsjednici probleme. Gospodjo Pejcinovic Buric tko ste Vi naspram nase predsjednice koja je stotinu puta pokazala domoljubnost i privrzenost svojoj zemlji i svome narodu. Gdje su Vam rezultati osim da prebacujete neradnike i nase neprijatelje u diplomaciji sa jedne vazne pozicije na drugu vaznu poziciju.

HR
Hrvatska
11:53 07.11.2018.

Samo jako Kraljice. Dacicevu ministarku nitko nije birao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije