Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPLIT

Završena potraga: Nestala Gordana (61) pronađena u Omišu

nestali.hr
12.01.2021.
u 19:37

Podsjetimo, prema riječima njezina sina, iz svog doma u Strožancu u Podstrani uputila se u ponedjeljak oko 6 sati prema radnom mjestu u KBC Split i od tada joj se gubi svaki trag

Danas oko 17 sati na području Omiša pronađena je Gordana Lipanović (61) za kojom se tragalo nakon što se jučer udaljila s adrese stanovanja u Podstrani, izvijestila je policija.

Podsjetimo, prema riječima njezina sina, iz svog doma u Strožancu u Podstrani uputila se u ponedjeljak oko 6 sati prema radnom mjestu u KBC Split i od tada joj se izgubio svaki trag.

– Moja majka je medicinska sestra tj. babica i otišla je na posao u bolnicu. Međutim, zbog cijele situacije moramo provjeriti je li zaista išla prema Splitu ili možda u nekom drugom smjeru. Zato bih molio sve koji imaju nadzorne kamere koje imaju u dometu prometnice na potezu s naše adrese Strožanac Donji, Ulica Bleiburška 12A da nam se jave i dostave nam snimke. Ključno vremensko razdoblje je od 6 do 6.45 sati u ponedjeljak ujutro. Pregledavaju se i snimke kamera na Sirobuji kako bi se potvrdio njen smjer kretanja – kazao je za Slobodnu Dalmaciju Andrija Lipanović, 40-godišnji sin nestale žene, inače stopostotni invalid i predsjednik udruge "Vjeruj i djeluj".

U potragu su bili uključeni i dronovi.

Ključne riječi

Komentara 16

IV
ivica.vranjic
10:16 13.01.2021.

Ovo je novinarski uradak ili nekog trećerazrednog sastavljača rebusa i zagonetki?

M3
Miške 3
08:55 13.01.2021.

Pronađena živa ili mrtva?

SI
sanja.indigo
10:01 13.01.2021.

Nedostaje pola priče

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije