Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
antisemitski ispad

Plenković: Ivošević bi se trebao povući, to je sramota. Da je to netko napravio iz HDZ-a, imali biste revoluciju

Premijer Plenković posjetio Vukovar te se na kavi družio s građanima
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/2
28.05.2021.
u 11:53

Premijer Plenković komentirao je i slučaj Bojana Ivoševića i njegov antisemitski ispad te kazao da je to zastrašujuće

Premijer Andrej Plenković boravio je u Sisku. Komentirao je pad BDP-a od 0,7 posto, što je najmanje od početka koronakrize. “Podaci su ohrabrujući i to je na tragu naših očekivanja”, kazao je Plenković i dodao kako se vidi da izlazimo iz krize.

Komentirao je slučaj Bojana Ivoševića i njegov antisemitski ispad te kazao da je to zastrašujuće. Rekao je i da bi Ivošević trebao povući svoju kandidaturu, a dotaknuo se i Ivice Puljka.

"Otvoreno ću reći, to je zastrašujuće, to je sramota, da to piše netko prije 25 godina. Puljak koji se predstavlja kao centar miljama je daleko od centra. Razočaran sam njegovom bahatošću, arogancijom…", kazao je Plenković.

"Da je to netko napravio iz HDZ-a, to bi bila revolucija, trebao bi se povući i više se ne baviti politikom, sramota, tek danas sam shvatio o čemu se radi", kazao je Plenković.

Plenković je komentirao i izjavu Miroslava Škore da se on i predsjednik Milanović ne bi trebali petljati u kampanju. 

"Da bi se čovjek bavio politikom, mora znati nešto, on mora znati da kao predsjednik stranke i Vlade ne samo da imam pravo, nego bi bilo loše da ne pomažem kandidatima u lokalnoj kampanji. Što se tiče predsjednika, tu je u pravu, on bi trebao biti neutralan, ali on je otrčao u sve džepiće gdje SDP još opstaje na lokalnoj razini", kazao je. 

Komentara 53

Avatar Mi ili Oni
Mi ili Oni
12:34 28.05.2021.

Dvostruki kriteriji medija su loši za demokraciju u vladavinu prava!

Avatar southman
southman
11:58 28.05.2021.

Kandidat za zamjenika vrijeđa Židove, Kandidat za gradonačelnika pjeva Juru i Bobana. Ako to nije istinska i iskrena ljevica onda ne znam što je !?

Avatar southman
southman
11:57 28.05.2021.

Kandidat za zamjenika vrijeđa Židove, Kandidat za gradonačelnika pjeva Juru i Bobana. Ako to nije istinska i iskrena ljevica onda ne znam što je !?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije