Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Puljkov zamjenik

Ivošević: Moja reakcija 2017. bila je krajnje neprimjerena, pogriješio sam i ispričao se

Split: Ivica Puljak i Bojan Ivošević najavili zajednički izlazak na izbore
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/2
28.05.2021.
u 11:40

– To je krajnje neprimjereno i to ne bih ponovio, pogrešku sam napravio i ispričao sam se. Tu nema opravdanja – kazao je Ivošević

U četvrtak u poslijepodnevnim satima društvenim mrežama počeo je cirkulirati screenshot prepiske između Bojana Ivoševića i Ronija Roberta Brandla, u kojoj Ivošević iznosi niz antisemitskih tvrdnji i izjava. Međutim, vijest je aktualizirana i stavljena u eter u središnjem dnevniku Nove TV, gdje je Brandl iznio detalje rasprave koju je s njim Ivošević vodio 2017. godine na Facebooku, prilikom čega ga je izvrijeđao i prijetio mu smrću zato što je Židov. O svemu su danas oglasili Ivica Puljak, kandidat za gradonačelnika Splita, i Bojan Ivošević. 

"Ovo što HDZ radi dno je hrvatske politike", kazao je Ivica Puljak na konferenciji za novinare. "Tome će doći kraj, ljudi će u nedjelju reći što misle o svemu tome", dodao je.

"A vi ste momu zamjeniku rekli da ga treba poslati u instituciju zatvorenog tipa, namještate natječaje, bavite se korupcijom, a građani će u nedjelju reći da je toga dosta", poručio je Puljak HDZ-u.

"Moja reakcija bila je krajnja neprimjerena 2017., ali neću dopustiti da nas netko vrijeđa da smo ustaše i to nikada nismo bili. Vice Mihanović i HDZ pokušali su me okriviti, što je notorna laž", kazao je Bojan Ivošević.

"To je krajnje neprimjereno i to ne bih ponovio, pogrešku sam napravio i ispričao sam se. Tu nema opravdanja", kazao je Ivošević.

 

Ključne riječi

Komentara 9

JM
juretic.milan
12:25 28.05.2021.

Jebiga. Lijevima je dovoljno reći "sorry", i sve je u redu. Desni i kad ne naprave sranje, krivi su, jer bi sigurno napravili, da su imali priliku.

Avatar Sancia
Sancia
12:20 28.05.2021.

Mentalni jugosloveni. Komunisti. Do podne mrze sebe, a od podne i sebe i cijeli svijet. Voljeni Tito im nije imao diplomatske odnose s Izraelom, mrzio je Židove i pokrao im imovinu koju nije htio vratiti. Oni su sljedbenici i borci za bolju prošlost svojih predaka. Njih za Hrvatsku i Hrvate uopće nije briga. Tako da isprika ovog mentalnog jugoslovena ne znači ništa. On i dalje misli isto, samo to sad nije unosno pa on lako promijeni priču. Umiru od želje za vlašću.

DU
Deleted user
13:40 28.05.2021.

Pa da kao i njegov prijatelj znanstvenik Puljak uzeli su kao pravilo, blebni pa ako zagusti, ispričaj se! Gospodo Pulci pročitana ste knjiga. Koji se to istinski znanstvenik ostavio znanosti poradi politike? Ni jedan! Samo slučajni znanstvenici se odriču znanosti zbog političkih funkcija!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije