Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA U ČAKOVCU

Pijan autom na pješačkom prijelazu naletio na maloljetnika i ozlijedio ga

Rijeka: Motociklom oborio dvoje pješaka na pješačkom prijelazu
Nel Pavletic/PIXSELL
09.02.2024.
u 10:19

Ozlijeđeni pješak vozilom hitne medicinske pomoći prevezen je u čakovečku bolnicu gdje je zadržan na daljnjem liječenju

U teškoj nesreći koja se dogodila jučer oko 19 sati u Čakovcu ozlijeđen je maloljetni pješak. Vozač (53) pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 1,24 promila upravljao je osobnim automobilom čakovečke registarske oznake Zrinsko-frankopanskom ulicom. Pritom se nije približavao obilježenom pješačkom prijelazu ssigurnom brzinom te je prednjim bočnim dijelom automobila udario u maloljetnog pješaka koji je prelazio Zrinsko-frankopansku ulicu obilježenim pješačkim prijelazom.
 
Ozlijeđeni pješak vozilom hitne medicinske pomoći prevezen je u čakovečku bolnicu gdje je zadržan na daljnjem liječenju, dok će se težina ozljeda naknadno okvalificirati. Nakon zaprimanja liječničke dokumentacije slijedi pravna kvalifikacija događaja (prekršajna ili kaznena odgovornost vozača osobnog automobila).

VEZANI ČLANCI: 


 
Zbog obavljanja očevida od 19:10 do 21:06 sati dio Zrinsko-frankopanske ulice od kružnog toka prometa do raskrižja sa Športskom ulicom bio je zatvoren za sav promet koji se odvijao okolnim ulicama.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije