Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJI TV

'Zlata Hrvoj Šipek će morati objasniti što se događa s USKOK-om i borbom protiv korupcije'

Peđa Grbin
Foto: Večernji TV
1/3
22.09.2023.
u 18:32

Kako je otkrio predsjednik SDP-a u Političkom intervjuu tjedna Večernjeg TV oporba je prikupila potrebne potpise i predala zahtjev da se u parlament dovede Zlata Hrvoj Šipek

Idući tjedan u Saboru bi se opet pred zastupnicima trebala naći glavna državna odvjetnica. Kako je otkrio predsjednik SDP-a u Političkom intervjuu tjedna Večernjeg TV oporba je prikupila potrebne potpise i predala zahtjev da se u parlament dovede Zlata Hrvoj Šipek. Povod je činjenica da se baš nitko nije prijavio na natječaj za novog ravnatelja USKOK-a što je za Grbina "poraz navodne HDZ-ove antikorupcijske politike i poraz glavne državne odvjetnice" za koju su već ranije tražili razrješenje.

- USKOK bi sada trebao imati jako puno posla, a obezglavljen je i nitko se ne želi javiti da bude na čelu. Zlata Hrvoj Šipek će morati objasniti što se događa s USKOK-om i borbom protiv korupcije-kazao je Grbin te dodao kako su u oporbi još kad je birana za glavnu državnu odvjetnicu svi primjetili da u njenom programu borbe protiv korupcije niti nema i kako je evidentno ostvarivanje njenog programa s kojim je dobila povjerenje od Plenkovića i njegove ekipe da vodi državo odvjetništvo.

POVEZANI ČLANCI:

VIDEO: Grbin o Grlić-Radmanu: 'Čovjek je ili glup ili namjerno kalkulira kako ne bi otvarao temu svojeg trgovačkog društva'

Komentara 1

KR
kruno100
18:45 22.09.2023.

Zlata je Plenkijev potrčko koja sluša svog šefa. Nije njoj do suzbijanja korupcije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije