Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Poruka kandidatura Grbin i Benčić: Ne vjerujemo da možemo poraziti Plenkovića!

21.09.2023. u 09:26

Sandra Benčić je "zaboravila" nekoliko tisuća eura, Grlić Radman nekoliko stotina tisuća ili milijuna, no na koncu postane svejedno jer prije svega u javnosti ostaje dojam nedoraslosti za posao za koji se nudite. Te hadezeovska mantra: Niste ništa bolji od nas, svi smo mi u tome isti

Komentara 5

DU
Deleted user
10:28 21.09.2023.

ako oni salju poruku tipa strik oko vrata ni manje ni vise nego hrvatskim umirovljenicima ..to je dno dna politike ...i silne zelje za vlascu ...vlascu bez pokrica...diplomirati u 36.godini zivota..?????

AB
abram
12:36 21.09.2023.

Kakvi smo mi to ljudi kada nam ovakvi izlaze u prvi plan i dođu u priliku da uopće budu javne osobe, a ne još i kandidati za premijera

SK
skupiduša
11:29 21.09.2023.

Ni jedno, ni drugo nisu kvalitetne osobe za premjera. Hrvatskoj su potrebni novi, pošteni, nepristrani ljudi, koji neće biti samo lovci na glasove, koji će biti pravedni i požrtvovani.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije