Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRUGAČIJA VREMENA

Kakva je budućnost vjenčanja: Pandemija mijenja tradiciju

Vjenčanje s maskama
Foto: TYRONE SIU/REUTERS/PIXSELL
1/4
13.06.2020.
u 08:51

Vodeći britanski portal za vjenčanja Hitched napravio je popis što sve možemo očekivati u naredne dvije godine, te koji trendovi će obilježiti najljepši dan u životu mladenaca.

Mnogi parovi morali su otkazati svoje planove za vjenčanje ili se potpuno prilagoditi svoju svadu novom načinu kako svijet funkcionira - uključujući socijalnu distancu. Iako brojne zemlje popuštaju mjere, već sad je očigledno da će se novi način života odraziti i na vjenčanja. 

Vodeći britanski portal za vjenčanja Hitched napravio je popis što sve možemo očekivati u naredne dvije godine, te koji trendovi će obilježiti najljepši dan u životu mladenaca. 

Kako dezinficirati ruke

Kreativnost će biti ključna. Na svadbama se mogu očekivati pladnjevi s dezinficijensima, a neki će biti toliko domišljati da će personalizirati sredstvo za dezinficiranje i pokloniti svojim gostima. 

Maske i rukavice

Mnogima je postalo normalno imati rukavice i masku na licu, a upravo se to može očekivati na svadbama. Kako prenosi Metro, maske i rukavice mogle bi postati modni dodatak bez kojeg vjenčanje jednostavno neće biti moguće i upravo zbog toga očekuje se kako bi formalne rukavice mogle biti jedan od najvećih hitova na vjenčanjima koja su pred nama. 

Hrana

Mnogi su istinski ljubitelji švedskog stola na vjenčanjima. Izbor je velik, a s opcijom da sami biraju što i koliko dovoljno je da razveseli većinu ljudi. Međutim, zbog epidemioloških mjera švedski stol odlazi u prošlost - barem na neko vrijeme. 

- Mnogi parovi radije će se odlučiti za jela koja će biti poslužena za stolom umjesto za švedski stol - ističe Hitched. 

Vjenčanja na otvorenom

Zatvoreni prostori sve manje će biti poželjna opcija za vjenčanja. Štoviše, preferirat će se da bude čim više vjenčanja na otvorenome. 

Osim što je to bolji izbor zbog epidemioloških mjera, mnogima će biti privlačnije zabavljati se na otvorenome posebno nakon što su mjesece proveli doma u samoizolaciji. Upravo to bi moglo biti važan psihološki aspekt. 

Dan vjenčanja

Zbog pandemije mnogi su odgodili svoje svadbe za 2021. godinu, zbog čega je nastala pomama za održavanjem svetkovine za vikend. Međutim, zbog toga će brojni parovi biti prisiljeni vjenčati se tijekom tjedna jer druge opcije jednostavno neće biti. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije