Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vladimir Šeks:

"Ovu Vladu nije uspio zaustaviti Ivo Sanader pa neće ni Nobilo"

\'14.09.2010., Zagreb - U Hrvatskom saboru odrzana je sjednica odbora za Ustav, Poslovnik i politicki sustav povodom raspisivanja referenduma o prijedlogu zakona o izmjenama Zakona o radu, ZOR. Vladim
Davor Puklavec/PIXSELL
30.06.2011.
u 19:56

Neće Anto Nobilo, branitelj okrivljenoga Damira Polančeca, određivati s kim se Vlada sastaje, oštro je rekao Vladimir Šeks

Neće Anto Nobilo, branitelj okrivljenoga Damira Polančeca, određivati s kim se Vlada sastaje – kazao je potpredsjednik Sabora i HDZ-a Vladimir Šeks. Ovdje je riječ o zaštiti nacionalnih interesa, važnih za Republiku Hrvatsku i sramotna je estradizacija slučaja, dodao je. Ovu Vladu i premijerku, naglašava, nije uspio zaustaviti Ivo Sanader pa neće ni Anto Nobilo.

Bila je to reakcija na Nobilovo otvoreno pismo državnom odvjetniku Mladenu Bajiću u kojem je tražio da glavni državni odvjetnik odbije sastanak s premijerkom Kosor vezan za aferu Ina – MOL u svjetlu informacija da se bivšeg premijera Sanadera sumnjiči da je uzeo 10 milijuna eura mita. Šeks je dodao kako suradnju Vlade i Državnog odvjetništva na suzbijanju i iskorjenjivanju korupcije nitko ne može blokirati ili usporiti, a naglasio je da je u svakoj državi takva suradnja u borbi protiv korupcije bitna za stabilnost države.

– Odvjetnici sami biraju način na koji će braniti svoga klijenta – istaknuo je Šeks.

Naime, branitelj bivšeg potpredsjednika Vlade Damira Polančeca zatražio je danas od glavnoga državnog odvjetnika Mladena Bajića da odbije sastanak s premijerkom Kosor o aferi Ina – MOL jer, smatra, premijerka u tom kaznenom predmetu mora imati status svjedoka, a ako se na nju primijene isti kriteriji kao i na njegova klijenta, mogla bi postati i osumnjičenik.

>> Nobilo: J. Kosor sudjelovala je osobno u pregovorima s MOL-om

Ključne riječi

Komentara 87

VE
velikazmija
21:36 30.06.2011.

charles---dali još nisi skužio da je ovo pobjednička ekipa --vlada--ko će je zaustaviti --....i ---idemo dalje ---zna se-

IK
Ikar
21:44 30.06.2011.

Adminu voliš brisati, pa zaradi plaću ! E Šeksu, što te nisam nogom u guzicu mlatnio dok si pijan ko letva spavao po klupama ? Tko nama kroji državu, pijandura Šeks ! Zemljo profundaj se !

DU
Deleted user
23:05 30.06.2011.

aaauuuuuu koja cenzuraaaaa!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije