Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV NESRETNIK!

Ostao bez 11 milijuna eura osvojenih na novogodišnjoj lutriji

Ilustracija
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
01.01.2020.
u 16:45

Po riječima dužnosnika Turske lutrije, koji ističu da dobitnik više i nema pravo na podizanje premije, ovo je prvi put da netko nije preuzeo dobitak.

Dobitnik jackpota u iznosu od 70 milijuna turskih lira (više od 11 milijuna eura) na novogodišnjoj lutriji za 2019. i nije bio toliko sretan jer se nije javio na vrijeme za preuzimanje nagrade pa je ostao bez novca.

Naime, dobitnik se trebao javiti u poslovnicu do 17 sati 31. prosinca 2019., no kako to nije učinio dobitak je poništen, a novci vraćeni turskome Ministarstvu financija, piše Daily Sabah. 

Misteriozni dobitnik izazvao je velik interes turske javnosti te dospio i na naslovnice jer se nije odazivao javnim pozivima da podigne nagradu koja je izvučena 31. prosinca 2018. godine.

Po riječima dužnosnika Turske lutrije, koji ističu da dobitnik više i nema pravo na podizanje premije, ovo je prvi put da netko nije preuzeo dobitak. 

Premija novogodišnje lutrije u Turskoj je za 2020. godinu iznosila 80 milijuna turskih lira ili oko 13 i pol milijuna eura.

Ilustracija
1/29
Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
17:44 01.01.2020.

Sigurno sjedi negdje u zatvoru optužen za zavjeru protivu sultana Erdagona

MI
mirotvorac971
20:46 01.01.2020.

možda ga je srce izdalo kad je vidio da je dobio ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije